volt ennel durvabb is nekem, de en volta ma hulye.
tortent,h el akartam adni egy hasznalt PC-t.kedvezo aron volt,kb 5000-rel olcsobban,mint a hasonszoru tarsai.faszikam felhivott szombat reggel 7kor.mire fel tudtam venni,mar lerakta.visszahivtam,mert kellett a penz.masfel oran at dumaltunk az en kontomra.megbeszeltuk,h vasarnap eljon erte,es megveszi,ha ttelepitek neki jogtiszta XP-t,es adok hozza neki meg egy linux CDt is.anyameknal voltam azon a hetvegen.jo,ha havi 1x meglatogatom oket. csak a vevo miatt visszamentem egy nappal hamarabb szegedre.letoltottem a linuxot,es bementem ceghez jogtiszta XPert.eljott a du 6,sehol senki.7kor felhivom,mivanmaR? hat o mar vett mastol.mondom,nem kene szolni?hat o azert ne mszolt,mert igy egyertelmu,h elall a veteltol.mondom neki faszkalap,azert jottem vissza szegedre,h te jossz.hat o sajnalja,meg mittomen.elkuldtem eg a jo kurva anyjaba,es elmentette ma szamat,mint faszkalap.azota egy kibaszott smsre se valaszolok.nem eleg,h ne mvette meg,vissza kellett jonnom szegedre,es meg a telszamlamat is jol megnyomta a masfel ora duma.rohadjon ki az osszes foga az ilyennek...
Ja a golfi? Nem létszükség,és nem kenyérre kell a pénz,nem mindenáron eladó. Nem is mondtam,hogy szartak eljönni megnézni,csak bejelentkeztek,aztán ennyi volt. Még jó,hogy nem volt semmi sürgős dolog,és nem maradt el semmi sem miatta.
Műszakira megy a buszókám,reggel még dolgoztam vele,de délelőttre le kellett adnom a műhelybe. De jó is lenne,ha nem kéne visszamennem délután! Álmodik a nyomor! Biztos addig összeraknak valami szart,hogy szívjon az ember. Ha nem kéne visszamennem,akkor fékbetétet cserélnék a Golfin hátul.
küldtem nekik egy mailt, és kértem egy ajánlatot.
Én nem vagyok kacsa, hogy vizet igyak. Maradok a sörnél.
Így viszont lehet nem kell ilyen "komoly" rendszer. Én csak a vízbűl akarom kivenni az oxigént, oszt annyi..... Ja nem....a vasat.
A komplett rendszert megvenni ~400e körül volt most nyáron de ez már ozmózis rendszer vízlágyítóval. Éves üzemeltetési költsége ~50e körül van (de ez már 100%-ra szűrt víz ami sokkal tisztább mint a vezetékes víz)
Az ozmózis szűrő az ivóvizet (konyha), a többi a fürdőszobát látja el.
tortent,h el akartam adni egy hasznalt PC-t.kedvezo aron volt,kb 5000-rel olcsobban,mint a hasonszoru tarsai.faszikam felhivott szombat reggel 7kor.mire fel tudtam venni,mar lerakta.visszahivtam,mert kellett a penz.masfel oran at dumaltunk az en kontomra.megbeszeltuk,h vasarnap eljon erte,es megveszi,ha ttelepitek neki jogtiszta XP-t,es adok hozza neki meg egy linux CDt is.anyameknal voltam azon a hetvegen.jo,ha havi 1x meglatogatom oket. csak a vevo miatt visszamentem egy nappal hamarabb szegedre.letoltottem a linuxot,es bementem ceghez jogtiszta XPert.eljott a du 6,sehol senki.7kor felhivom,mivanmaR? hat o mar vett mastol.mondom,nem kene szolni?hat o azert ne mszolt,mert igy egyertelmu,h elall a veteltol.mondom neki faszkalap,azert jottem vissza szegedre,h te jossz.hat o sajnalja,meg mittomen.elkuldtem eg a jo kurva anyjaba,es elmentette ma szamat,mint faszkalap.azota egy kibaszott smsre se valaszolok.nem eleg,h ne mvette meg,vissza kellett jonnom szegedre,es meg a telszamlamat is jol megnyomta a masfel ora duma.rohadjon ki az osszes foga az ilyennek...
http://youtu.be/DKbPUzhWeeI
akkor veszik el a bónusz, ha díjnemfizetéssel szűnik meg a szerződés
A Pannóniával B7 be vagyok. Ez miatt az xj-re csak A0 lehet
és átcserélni sem lehet őket
ezeket a faszokat és még varázspálca van a kezébe
Én nem vagyok kacsa, hogy vizet igyak. Maradok a sörnél.
Így viszont lehet nem kell ilyen "komoly" rendszer. Én csak a vízbűl akarom kivenni az oxigént, oszt annyi..... Ja nem....a vasat.
Az ozmózis szűrő az ivóvizet (konyha), a többi a fürdőszobát látja el.
ma reggel megcsináltam a biztosítás váltást.
megosztom veletek, hogy örvendezzetek
Golfi: 16700/év
XJ: 10140/év
Pannónia: 1188/év
mind K&H