Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

1.5-2-éves szifonok? csóró gecik, nem tudják megvenni a 4g-t, mit gondoltak, hány évre csinálták az előzőt? muhaha
Nekem mondod
gáz
Na most nálam a világ legnagyobb kibaszása van.
Mocskos csillagosok kitalálták hogy megszüntetik a nappalos őrzést csak éjszakai lesz. Így full mozgásképtelen lettem sehová nem tudok elmozdulni emberi időbe csak este akkor meg hova menjek alkatrészért vagy ha orvoshoz kell menni. Keresek pesten melót és itt hagyom őket. . . . . . .
Mizu? Tán jelentkeztettek?
jezusom,milyen hanyas volt ott,h meg a hutomaszkot is le kel lcserelni?
Nesze neked szifon.
Amúgy ha 99-es a verda? a legkésöbbis. Bár lehetne kései 98as gyártás, de olyankor már a kövi modellév szokott menni.
Halihó!

Ádám a Fiat Brava-hoz milyen hűtőrács kell, mert meg van adva több féle:

95-től
98.12 hóig
99.12 hóig

Melyik kell?
A 99-ig?
Van itt a képesen egy 150es hexagon. az jóvóna a hónap 28napján pesten, meg elmenni velencei tóra hétvégente, meg ilyenek.
A linkelt cuccos kútvízre is jó. (amire nektek kell)
De előkerítem apám cégét is.
te mar nem vette legy robeszT?mot akarsz meg egyeT?sorbakotod oket,es igy akarsz egy 600ccm-eset?
ez mar hihetobb
XJ 650 POLICE asszem kéne
hala a magassagosnak,mar komolyan elkezdtem ketelkedni az iskolaban tanultakban:)
Sanyi! Pécs Siklósi út! Mérnek a zsaruk ! ! Figyeljél!
Nyíregyi ismerőse van valakinek? aki meg is tudna nézni robeszt.
már reagáltak is az emailemre. Kútvízzel nem foglalakoznak, csak csapvízzel.
Remélem ezt már nem kell magyarázni. (de ha igen akkor tudod mit kell tenned? )
A csap és a zuhanycső közé építhető, cserélhető betétes klórszűrő készülék, betéttel.

Csökkenti, illetve teljesen eltávolítja a klórt, vasat, hidrogén-szulfidot, arzént, ólmot, higanyt, magnéziumot és krómot a vízből és meggátolja a baktériumok, algák és gombák elszaporodását. A redox folyamatnak köszönhetően a nehézfémek és más oldott anyagok vízben oldódó kationjainak 98%-a szűrhető ki. Az, hogy milyen százalékban tisztítható meg a víz, több tényezőtől függ, azonban általánosságban elmondható, hogy a zuhanyvízből a klór 90-a távolítható el. Melegebb víz átfolyásánál nagyobb, hidegebb víz átfolyásnál kisebb a klór eltávolítás hatékonysága!

Az aktív szénszűrő réteg kiszűri a vízből az elszíneződést okozó lebegőanyagokat (pl. homok, iszap), organikus anyagokat (pl: baktérium, vírus), mérgeket, valamint a kellemetlen szag- és íz anyagokat.

Betétcsere 6 havonta (30.000 liter) szükséges.

Cserebetét ára: 4.700 Ft/db
A mágnes nem veszi ki.
majd vmikor ezen a heten felhivlak,amikor neked is alkalmas.ird meg mikor:)
oke,de akkor sem ertem:) nem kotozkodni akarok,csak ne mtudom felfogni ep esszel.a vizben fel van oldva.ha most a magnes odakerul,akkor a vizcseppekbol kivonja az oldott vasat?akkor ha ez igaz, (es a mesed alapjan is,bar nem ertem a kamera minek ) akkor rovid uton dugulas lesz.azzal sem lesznek elorebb. bar ha azt nezzuk a kad szelere is kiul a vas.inkabb nem szoltam
. . . . . .