Télen általában ráérnek a motorszerelők. Hálisten mivel jó évet zártunk, karácsonyra (bár 2 héten belül utalják) kapunk egy kis zséé-t, és mivel Kinga is itt dolgozik ez duplán jön majd. Majd szépen mosolygok, és megígérem neki, hogy segítek majd a házimunkában, és akor elviszem a motort szerelőhöz.
Várom már nagyon píszíre. Az új NFS-ről is csak jókat hallottam - bár eddig mindig ez volt. tegnap beszéltem a Zsoltibácsival, még ebbe a hónapba lekerül ábrushoz a motor valószínűleg de még ábrus-t is felhívom ma, csak nem akarom felébreszteni
Felhúztak a Vietkongok tegnap. Úgyhogy otthagytam. majd este bepróbálom megint a pályát.
nemtoom mennyi pálya van összesen. Nem néztem, és nem is akarom tudni mennyire rövid.
1 pálya: Cuba : 2. pálya: gulág 3. pálya: Bajkonur (meg kellett akadályozni egy rakéta kilövést. ), most pedig (4.) Vietnám.
regadó + eredetvizsga + átírás
csak az átírás az eredetvizsgával kb. 50 pénz, és akkor még nem foglalkoztunk azzal, hogy ez nem magyarszki moci.
Egyébként qvajó cucc. hasonszőrű nagyköbös robogóval mentem már és nagyon jó. Persze a kocsihoz képest minden pöcsköszörű jó. A haccázamnál meg semmise jobb. Max a Sanyi ezredese, meg az ábrus klónja, meg a Pupu, meg a .......
Köszi, de az tuti nem lenne jó.
Most nem akarok kísérletezni, csak egy másik 14-39-es gyújtással is meg szeretném próbálni a gépet, mert gyanakszok valamire.
sajna ulesem nincs.de van egy nagyon fasza, a ket ules kozti takaro idomom . volt itt egy kalocsai srac,aki bontott ilyen gepet,de annak mar jo 2 eve.talan meg itt a sportmotoron hirdeti
nemtoom mennyi pálya van összesen. Nem néztem, és nem is akarom tudni mennyire rövid.
1 pálya: Cuba : 2. pálya: gulág 3. pálya: Bajkonur (meg kellett akadályozni egy rakéta kilövést.
Thomas, hol tartasz a játékban?
csak az átírás az eredetvizsgával kb. 50 pénz, és akkor még nem foglalkoztunk azzal, hogy ez nem magyarszki moci.
Egyébként qvajó cucc. hasonszőrű nagyköbös robogóval mentem már és nagyon jó. Persze a kocsihoz képest minden pöcsköszörű jó.
kb 38e a regdíja plusz úgy 55e körül vannak az egyéb dolgai..
vagy ezzel nem mondtam újat?
Köszi, de az tuti nem lenne jó.
Most nem akarok kísérletezni, csak egy másik 14-39-es gyújtással is meg szeretném próbálni a gépet, mert gyanakszok valamire.
vagy versenyenzi akarsz asszonnyal?
http://www.kepesmotor.hu/teles...
http://www.kepesmotor.hu/ido
mo...
sajna ulesem nincs.de van egy nagyon fasza, a ket ules kozti takaro idomom