Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vannak ott szakácsok is nem csak komandósok.
Hát ez nem jött be, de az okfejtés az nem rossz. LG KP500 a zsebben
ha tényleg komoly, nem gondoltam, hogy ilyen öreg csontokat is felvesznek nameg így ránézésre zsoltibácsi nem az a szikár mélységifelderítő féle (ettől még tévedhetek ), így vannak kételyeim
Apám innen vette a cucc egy részét:http://www.viztisztitocenter.h..." target="_blank">link
. . . .Zsoltihiiiihiiiiiiiiiiiihiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Sajnos azt hiszem: igen.
Ez most komoly?
értem, köszi!
Én inkább nagy melegben szoktam lejjebb engedni,mert ha nagyon fölmelegszik megnö benne a nyomás.Hidegen mérve~(E:2bar,H:1.8bar),de ha fölmelegedve érzem csúszik,még engedek lejjebb.
Ilyen 10-15fok környékén nagyobb nyomással járok,szombaton mentem a zölddel 250km-t.Hidegen mérve~E:2.2bar,H:2bar.
Persze ezek sportgumikra vonatkoznak,meg slickre és száraz útra és egy személyre és kanyarvadászatra.Ha hosszabb távra mennék sok egyenessel esetleg autópálya akkor keményebbre fújnám.Nálam ezek a nyomásértékek jönnek be az utóbbi pár év és több mint 10garnitura gumi tapasztalatából.Túrásabb gumiba többet fújtam anno régebben de olyat már nem használok.Jelenleg mindkét motoron slick van mikor fölkerültek 5-6mm minta volt belevágva szépen körbe,az FZR 1700km alatt lezabálta a soft hátsót,a Z 3ezret ment el a medium hátsóval,az elsök még használhatóak 1-2ezer km-t.
A tied a kevésbé szerencsés variáció
vagy: böcsültelek
ja, piszkosul
Pici pont agyammal ezt a mondatodat ismét nem tudom értelmezni
Maga tudja.

Ahogy a komám mondaná: Böcsüllek testvérem
Na nemá barátom itt akarsz hagyni minket . . . .
Látom jó kedved van
Toborzó iroda Marseille
Csináltam képeket, de csak otthon birom feltölteni, csütörtök felé. Igaz csak Szlovéniáról van, az is szar, mert telós, meg esett az eső meg este volt
Voltam ott, ahol a Taxi filmbem a tengerparti úton borítja a trafit.
igaz ,sötét volt, de voltam. (szopatott a gps.)
Semmi gond, majd júliusba megtartjuk
Tényleg?
Hol kezdesz?
kösz biztos így fogok tenni

ez annyira megható hogy számíthatok a barátaimra
Augusztusi talira itthon vagyok.
Hétfőn megyek