ha tényleg komoly, nem gondoltam, hogy ilyen öreg csontokat is felvesznek nameg így ránézésre zsoltibácsi nem az a szikár mélységifelderítő féle (ettől még tévedhetek ), így vannak kételyeim
Én inkább nagy melegben szoktam lejjebb engedni,mert ha nagyon fölmelegszik megnö benne a nyomás.Hidegen mérve~(E:2bar,H:1.8bar),de ha fölmelegedve érzem csúszik,még engedek lejjebb.
Ilyen 10-15fok környékén nagyobb nyomással járok,szombaton mentem a zölddel 250km-t.Hidegen mérve~E:2.2bar,H:2bar.
Persze ezek sportgumikra vonatkoznak,meg slickre és száraz útra és egy személyre és kanyarvadászatra.Ha hosszabb távra mennék sok egyenessel esetleg autópálya akkor keményebbre fújnám.Nálam ezek a nyomásértékek jönnek be az utóbbi pár év és több mint 10garnitura gumi tapasztalatából.Túrásabb gumiba többet fújtam anno régebben de olyat már nem használok.Jelenleg mindkét motoron slick van mikor fölkerültek 5-6mm minta volt belevágva szépen körbe,az FZR 1700km alatt lezabálta a soft hátsót,a Z 3ezret ment el a medium hátsóval,az elsök még használhatóak 1-2ezer km-t.
Csináltam képeket, de csak otthon birom feltölteni, csütörtök felé. Igaz csak Szlovéniáról van, az is szar, mert telós, meg esett az eső meg este volt
Voltam ott, ahol a Taxi filmbem a tengerparti úton borítja a trafit.
igaz ,sötét volt, de voltam. (szopatott a gps.)
Ilyen 10-15fok környékén nagyobb nyomással járok,szombaton mentem a zölddel 250km-t.Hidegen mérve~E:2.2bar,H:2bar.
Persze ezek sportgumikra vonatkoznak,meg slickre és száraz útra és egy személyre és kanyarvadászatra.Ha hosszabb távra mennék sok egyenessel esetleg autópálya akkor keményebbre fújnám.Nálam ezek a nyomásértékek jönnek be az utóbbi pár év és több mint 10garnitura gumi tapasztalatából.Túrásabb gumiba többet fújtam anno régebben de olyat már nem használok.Jelenleg mindkét motoron slick van mikor fölkerültek 5-6mm minta volt belevágva szépen körbe,az FZR 1700km alatt lezabálta a soft hátsót,a Z 3ezret ment el a medium hátsóval,az elsök még használhatóak 1-2ezer km-t.
Ahogy a komám mondaná: Böcsüllek testvérem
Voltam ott, ahol a Taxi filmbem a tengerparti úton borítja a trafit.
igaz ,sötét volt, de voltam. (szopatott a gps.)
Hol kezdesz?
ez annyira megható hogy számíthatok a barátaimra