Így sem rossz
Akkor ezek a csapágyam bent is maradhatnak, azt írtad újak.
De ha a feszítőt, esztergálni kell, akkor ott meg is csinálhatják a 20-as tengelyt is?
A lengővillában az ovális rész elég nagy?
Én a felnit vittem az esztergályoshoz, ott préselték bele a perselyt, és az egészet együtt tették fel az esztergára, hogy tuti központos legyen. Szóval ha azon gondolkodsz, hogy meghajlítasz egy lemezt, és te otthon belenyomod a kisebb csapágyat akkor most szólok, hogy felejtsd el.
Akkor pakolj bele az új felnibe 6303-as csapágyakat, (17x47x14mm)
És kell a felnibe mind a két oldalt egy egy perselyt bele esztergálni, mert 52mm-es a csapágy helye.
Meg kell két 1mm-rel szélesebb kerék távtartó, de ezt még nézd meg, mert lehet ez is eltér az enyémtől.
Hú bazz csak poros. Lemostam nincs semmi baja azon kívül hogy 20as tengely kell bele de keresek olyan csapágyat ami 20as belül és 47mm es kívül. apriliánál találtam.
Akkor ezek a csapágyam bent is maradhatnak, azt írtad újak.
De ha a feszítőt, esztergálni kell, akkor ott meg is csinálhatják a 20-as tengelyt is?
A lengővillában az ovális rész elég nagy?
De előbb keresek csapágyat bele vagy veszek 1 20 as tengelyt és a feszítőt kiesztergáltatom 20asra
És kell a felnibe mind a két oldalt egy egy perselyt bele esztergálni, mert 52mm-es a csapágy helye.
Meg kell két 1mm-rel szélesebb kerék távtartó, de ezt még nézd meg, mert lehet ez is eltér az enyémtől.
Az enyém 17x47x17
az exup 20x52x15
Akkor lehet perselyeztetni kéne?
azért nézd meg nincs-e ütve, csapágyak milyenek stb...
A hűtőrácsba szerelt két gépágyúval oszlatnám a seggfaszokat.
Amúgy zsír a videó.
http://www.origo.hu/sport/2010...