Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Így sem rossz
Akkor ezek a csapágyam bent is maradhatnak, azt írtad újak.
De ha a feszítőt, esztergálni kell, akkor ott meg is csinálhatják a 20-as tengelyt is?
A lengővillában az ovális rész elég nagy?
Ja és megy ma a blokkom Ábrus testvérhez
itt a felnim
Ja! Sziasztok!
Cső! Van internet a melóhelyen! Két kanyar között legalább rátok tudok nézni,este nem kell annyit olvasni!
nem a csapágyat a tengelyt.
De előbb keresek csapágyat bele vagy veszek 1 20 as tengelyt és a feszítőt kiesztergáltatom 20asra
Én a felnit vittem az esztergályoshoz, ott préselték bele a perselyt, és az egészet együtt tették fel az esztergára, hogy tuti központos legyen. Szóval ha azon gondolkodsz, hogy meghajlítasz egy lemezt, és te otthon belenyomod a kisebb csapágyat akkor most szólok, hogy felejtsd el.
17x52x15mm, ilyen méretű csapágy nincs, ne is keress
Akkor pakolj bele az új felnibe 6303-as csapágyakat, (17x47x14mm)
És kell a felnibe mind a két oldalt egy egy perselyt bele esztergálni, mert 52mm-es a csapágy helye.
Meg kell két 1mm-rel szélesebb kerék távtartó, de ezt még nézd meg, mert lehet ez is eltér az enyémtől.
Keresek olyan csapágyat 17x52x15 ös itt keverve van a 2 csapágy mérete.
Az enyém 17x47x17
az exup 20x52x15
17es
Akkor lehet perselyeztetni kéne?
meg nézd meg, hogy a villában levő lánc feszítő tuskók mekkora tengelyhez készültek
mert a tiedben mekkora a tengely?
Van valakinek otthon 1 felesleges 20as tengelye?
Ja és a csapágyak benne zsír újak
Hú bazz csak poros. Lemostam nincs semmi baja azon kívül hogy 20as tengely kell bele de keresek olyan csapágyat ami 20as belül és 47mm es kívül. apriliánál találtam.
hú, bazz ez elég trehány módon néz ki
azért nézd meg nincs-e ütve, csapágyak milyenek stb...
A kurrva anyjukat zavarják így porszívózás közben.
A hűtőrácsba szerelt két gépágyúval oszlatnám a seggfaszokat.
Amúgy zsír a videó.
Kajálok szépen lemosom és megnézem milyen lesz benne és mit kell alakítgatni.
Megjött a felnim sajnos fekete de az enyém és 17es. Majdnem szív infarktust kaptam volt benne 2 múmia béka.
Nem mész ma sehová délután ugye? Megy a Zsolti hozzád és jön hozzám is.
Kicsit Tőled is, kicsit magamtól is kérdeztem na megyek haza, majd olyan fél 2 körül leszek, byeee (nincs is integetős smiley)