Mért vagy megint hülye...beszéljél ábrus-al, attól jött meg nekem is az eszem! Mit nyernél ha eladnád a kocsit? Nem lenne se motor, se kocsi, viszont lenne pénz...5-6 száz ezer max. Abból vennél 5-ért egy másik kocsit )amiről idővel kiderül, hogy kurva sokat rá kell költeni és annyira mégse jó) és egy kilóért vmi robesz-motor hitelre persze, mert az 1 kiló nem elég (amivel meg ugyanúgy benézheted...)
Én már le se vitetem sőt bele is dobom a konténerbe a motorom jöttem közértből és találtam 1 borítékot a takarék előtt itt az új R1 ára 800e . . . . . . . . . . . . .
Sajnos kisöcsi ezt már elbuktad stefinapvan. s te fizetsz .
Nem megmondom az őszintét nekem csak 1 40kg vasam van a te 160kg szemeteddel így nem lehet arányosan fizetni . . . . . . .
Igen, most hívom majd ábrust 1 óra múlva, előbb hívtam, de hát elfoglalt ember zsóti jön este. Mondjuk akkor jó ha előbb Hozzád megy, mert akkor Te fizetsz Neki addig, Én meg onnantól. És akkor így Ő is jól jár
Na azt már sikerült megcsinálnom a lánckerék csapágynál van 1 távtartó.
az passzol mert 6305 ös mind a 2be és kicseréltem a 20ast a 17essel ami eddig a fékoldalon volt távtartó átmérőbe jó a lánckerékoldalra csak a széléből le kell majd tolni 13mmre. A többin vacilálok.
jajj most viszik el neeeeeeeeeeeee
lesz még egy 1750 Ft-os éves tagdíja is.
Így durván egy 10-es az ÉVES motor bizti.
Ez majd nyegyede az ideinek.
Te Pupu! TEJELSZ KÖCSÖÖÖG!
éves 8030 Ft jött ki a KÖBE-nél.
36 rongyjoz képest ami idén volt ez elég jó.
Nem megmondom az őszintét nekem csak 1 40kg vasam van a te 160kg szemeteddel így nem lehet arányosan fizetni
17 x 52 x 12 Honda Dio AF18
az passzol mert 6305 ös mind a 2be és kicseréltem a 20ast a 17essel ami eddig a fékoldalon volt távtartó átmérőbe jó a lánckerékoldalra csak a széléből le kell majd tolni 13mmre. A többin vacilálok.
Na felraktam a hozzávaló lánckerék tartót és azzal sokkal könnyebben beraktam mint az enyémmel és maradt hely is nem sok de maradt
(a képet kerestem, amíg írtad