Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv.

Bizony nagyon szép láttam gyorsan pakoltál fel még képet róla.
Köszi!A Tiéd is nagyon profi!Ebben a formájában vettem,ez gy YZF750 idom.Valahogy föl ment rá...
Jól néz ki a géped
Azt az idomot hogy sikerült rápakolni?
Szia!

FZR1000 Genesis volt a donor. A hátsó villával együtt komplett került a gépbe a felni, és elöl is cserélve lett minden.
A rugó és a himba pedig amiről az előbb írtam FRZ100Exup.
Egy-két apróságtól eltekintve egy az egybe belepakoltam. A lengővillát kellett máshogy hézagolni. Meg a donor felnivel voltak gondjaim, mert kicsit lötyögtek benne a csapágyak.
A hátsófelni mérete 5,5x17", a gumi 170/60*17"
Üdv!
Megkérdezhetem,a hátsó felnid melyik motorról,típusról került a gépre,hány coll széles és hogy sikerült rászegelni?
Bepakoltam, nem kicsit emelte meg a seggét az FZ ezzel a cuccal. Talán kicsit sok is, mert az elejét meg le kellet engednem az FZR első teló miatt. Szóval eléggé orra áll a gép, nekem kicsit túl agresszív. Még agyalok a megoldáson. Az exup himba szépen elfér a kipufogó mellett. Szóval minden faszányos lett.
Köszi az infót, a rugózást még tesztelem. Persze ha az időjárás is úgy akarja.
A múltkor a gumi nyomást azért kérdeztem, mert akkor a hétvégén gurultam kicsit, és az új beszerzésű (de használt) hátsó gumi egy vizes rész utáni gyorsításkor frankón kitolta magát oldalra. Pedig nem öreg, és nem is kopott (annyira )
Mondjuk azóta nem mentem vele, de ha jó idő lesz lehet a hétvégén megint megyek kicsit.
Szevasztok. Emre írtam emailt. Másik telom néha szarakodik. Amúgy ez is Szóval ha csak úgy eltűnök miközben beszélünk, lemerült...mert ebbe meg az akksi szarakodik
Megyek asszonyé
Örülök neki ha tetszik ,remélem élesben is jól vizsgázik van még benne pár km.
szassz papa voltam gumisnál felraktam amit küldtél már fogásra is ég és föld a különbség ragadósabb. Meghúztam magam felé az aszfalton nem szándékosan csak minek emelgessem. Hát nem akart jönni az istenért se. .
Emre azt tudod hogy az exup rugó alján található kézi tekerentyü a csillapitás állitó,úgy emlékszem húzó csillapitást állit(vagy nyomót? )
De az biztos hogy óriási a különbség a két végállásnál,egyiknél betonkemény teljesen áttekerve pedig lágy,komfortos .Nem fényezni akarom de a 07-es évjáratú másik motorom gyári telójától(ami sima olajos)jobban,finomabban müködik,pedig 19éves technika.
Tehát ha beszerelted érdemes állitgatni rajta,ha esetleg eddig még nem tetted .
csak körbe kellett 1 kicsit telefonálnom.
Megoldunk mindent vannak emberek akik 1-2 sörért megoldanak nekem mindent. Olyan fagyasztó gépük van csak na. fém lehűt belerak kitágul és passzent.
persze,h nem naponta,de hidd el,bosszus lesze majd akkor,mikor ujra cserelsz:) meg gondolj bele.a perselyt bele kell preselni.ha egy csapagyba preselsz,megserulhet a csapagy.mig a kerek kozepe nem,mert az fix,nem mozgo alkatresz.
ha úgy rakod össze mint én első alkalommal akkor könnyen előfordulhat
Nekem a Kecskeméti találkozót nem bírta ki az első garnitúra
És szerinted naponta cserélek csapágyat.
A végső érv, (ezt a top gear-ben hallottam)

- Én meg heteroszexuális vagyok.
Rozsdafoltok eltávolítása egy krómozott felületről: dörzsöld be a felületet egy Cola-ba áztatott alumíniumfóliával.
Akkoris... Az én apukámnak meg CSÉB-je van....
Ez már sokkal jobban hangzik.
Ezért mertem azt a megoldást említeni, hogy a felnibe csináltasson perselyt a kisebb csapágyhoz. Ez nálam eddig működik.
Te nem értesz hozzá! Még azt sem tudod hogy milyen rugóstag van a csajod motorjában!
Nem értesz hozzá, dilettáns!
pupu azt ugye tudod,h ha a csapagyba raksz perselyt,akkor minden egyes csapagycserenel uj perselyt kell gyartanod?