Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ott lennék vele izgi lehet idegen ország 1dül. Csak a Pupura számíthatsz telefonon és ő mindent megmozgatva segít.
Na akkor szolok annak vajda vagy vajna kit érdekel gyereknek legyen a pruducerem megfilmesítem.
okééjjj.
jaja holnapra 51 eu lett volna
Thomas, Gyula becsomiztam holnap reggel feladom őket.
Igen,ha nincs tele a járat akkor az üres helyeket indulás előtt potom pénzért adják,de a hét első,és utolsó járata fapadosnál mindig tele van!A TGV jegy is hasonló rendszerrel megy,azért volt neki drágább mert nem előre vette meg.
jaja az az utolsó pill mindíg
nemtom melyikkel jön a mait nem éri el mert 9re ér fel a vonat párizsba 2010kor indul 1 bécsbe. holnap reggelivel jön az 8:45 kor indul.
van egy pont amitől átfordul a dolog, és last minute jelleggel fillérért lehet utazni...
Ja. A sajátját úgyis sajnálta télen hajtani, mert ha elcsúszik, török a cucc.
Lesz legalább v.mi amit nem sajnál.
Pupu,megvan már melyik géppel jön?Fapados járatoknál minél korábban le kell foglalni,mert minél kevesebb a szabad hely,annál drágább!
Navégremár bazdki. Hogy Te csak szopsz állandóan már kezdett unalmas lenni. Végre történik valami jó is.
Mácsak meló kéne neked, oszt Te lennél a fősirály !
Mire elhoznád nagygenerálos lesz,mert ábrus csapágyasra hajtja!
Na itt puncik. Zsolti miatt szomorkodom, de ábrus miatt örömködök. Egyenlőre úgy néz ki, hogy nincs vele szinte semmi nagy gond, nem kell újabb 100.000-et ráköltenem. Ábrusnál marad tavaszig, akkor meg majd elhozom
igen tőlem.
Pupu had aludjak ott, nincs kajád miért nincs ? Te mocsok hozass pizzát na így kéreget.
Zsolti kéregetett már életében?
Pozsony már csak 200 km Pesttől.
A baj, hogy ez holnapután megy.
De nem gyorsabb, mint egy fz750
320-al megy,gyorsabb mint a sárga!
Kéne valami kamionos ismerős, aki épp hazafelé jön....
Valakinek nincs szállítmányozásban ismeretsége véletlen?
+pályadíj stb stb
de elmondhatja november 15.én 300al száguldott este 6kor.
ki hiszi majd el neki.