Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az a kuplung!Vedd le a pár csavart és nyugodtan hagyd ott lógni!Pucold meg azt is belül!
Nem tudom nekem mit kell ilyenkor megcsinálnom.
Ilyen Nekem is volt. Mondták, hogy akkor itt lemegyünk a hídról. Én lementem, a többiek meg nem, és én voltam a fasz, hogy mért nem maradok együtt..
a vezetés is pikk pakk. én vettem 5 rutin és 3 forgalom órát.
Ment a motorozás, oszt nem tökölt az oktató. Írt is be vizsgára. A vizsgás párom majdnem elkúrta mindkettőnk vizsgáját.
Nem volt hajlandó jönni velem 50-el. Állandóan engem cseszegettek rádión, mert mért sietek.
de neked csak 1 különbözetit kell az meg pikk pakk
Jaja februárba elkezdem január orvosi vizsgálat
Szia, többiek mindjárt segítenek van itt 1-2 szaki
Szevasztok!
A segítségeteket szeretném kérni.le szeretném venni a kis fogaskereket takaró burkolatot de még sosem vettem le.szeretném a láncomat rendesen letakarítani.
na most a kérdés: Azt az oldaldeknit csak simán az a 4 v 5 csavar tartja fent?illetve ha jól láttam oda megy be a fordulatszám mérő spirál.csak simán ki kell hajtanom a spirált meg a csavarokat valamint a váltó rudazatot lehúzni a tengelyről és kész?még egy kicsit félek szétszedni és nem akarok semmit elbaszni ezért kérem a segítségeteket.
Válaszotokat előre is köszönöm!
Én nem hiszem, hogy törni fogom magam rajta...majd ha nagyobb motor lesz akkor megcsinálom.
Pupu,az elméletit máris elkezdheted,az két évig érvényes,és március 1-el már a motoroktatók is indulnak.Ne felejtsd el hogy a gyakorlati az két vizsga,pályarutin és forgalmi,tehát egy darabig eltart.Sőt,ha még nincs kisebb a kategóriás jogsid,előtte még tologatni is kell egy nyolcas körben a pacit,ez a motorkezelési vizsga.
Tavaszra remélem meglesz.
AZ van, hogy 2005 március 30-al adták ki az első Box360-at.(5 éve)
Már kénytelenek butítani a játékokat, tehát mostanra hiába nagy TV-n játszom, szarabb a grafika mint öcsém nagygépén otthon.
Mindkettőnknek, de Neked gázosabb. Nekem 4 éve van Ak-m, ha elkap a rendőr, akkor se biztos, hogy megbasz, valszeg megnézi, hogy 250 ccm-s a motor és Ak-m van. Ha nagyon geciskednek, akkor elvben megb@szhatnak...de Neked rosszabb, 1000-esen ülsz jogsi meg minden nélkül!
Air Berlin járattal jön,lehet kap a gépen finom sört!
http://www.airberlin.com/booki...
Neked vagy nekem?
Kérem azt is.Láttam Youtubon a black ops demót,nem semmi grafika,igaz Xbox demo volt.
Úgy legyen. Mondjuk a jogsi még mindig gázos lesz, de reméljük nem lesz gond.
Tudom hogy a blokkom nem volt könnyű eset,de mentségemre nem én B*szt*m el.
Tavasszal tekergünk. Mius, Nyomi, te és Én.
. . na végre biztos kezekbe került a moci. . . . . . .
Még lesz 1 adag csak elfelejtettem lemezt venni mikor otthon voltam.
Az a cod modern warfare2 lesz az 3 lemezre fér fel 11G.
Ami közepes gépen faszán elfut mert nemtudom mi van neked.
Cod 4 modern warfare1. Bad company 2. elvileg a moh 2010is. Ami ütősebb az az új cod black ops.
És van 1 moha airborne is nekem az nemtudom megvan e neked az 2.vh-s
Bizony hatalmas jó! tömítésekkel volt gond, meg a szűrőkkel - karburátorokkal, kell bele új fúvóka, meg be kell állítani rendesen, meg 1-2 dolog még, beköti ábrus a ventilátor kapcsolót, megnézi a hőmérő gombát, kábeleket, pipákat, tényleg átnézi úgy ám blokk az egészet. Kuplung-ot is, mert nincs túl jó állapotba valami benne. De azt mondta, hogy azért faszán megy, csak még finomhangolni kell. Fékek nem túl erősek, a hátsó konkrétan szar, de Én nem igazán vettem észre ezeket, Nekem jó volt úgy is. Beállítja a futóművet is, mert kicsit lagymatag. Szóval sok kis apróság de azt mondta, hogy így sokkal "jobb" mintha a blokkba csak kicsit is bele kéne nyúlnia. Szóval fasza!
Sanyi meg se mutattad a magas házat Pécsen
Király vagy,jövőre talin fizetek egy sört!