Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem simson oraval volt hasonlo problemam. va nbenne egy kis rudazat,amit hajt a spiral.ez a rudazat hajtja a szamlalokat.a gond az,h ha ez ki va nveve,v el van kopva,akkor merni mer az ora,de nem szamolja a megtett utat.szet kell boritani,es megnezni,h mi van ezzel a ruddal.kb akkor ,mint egy gyufaszal.legalabbis a siomba akora volt.a problema ott kezdodik,h ha egyszer szetszedsz egy iylen orat,akkor ne mtudod ugy oszerakni,h az ugy zarjon mint regen.magyarul a para bemegy. szoval ha csak ugy tudod szetszedni,h a peremet felfeszigeted(tehat ha nem csavaros),akkor nem biztos,h megeri...
Köszönjük Grétsy László Úr!
Na megyek, csinálok gyorsan pizzát
Amúgy ez nem így van. Mentem azért vele elég sokat...és a vége felé már azért éreztem a mocc-t. Már csak az új gumikkal kell majd megbarátkoznom, meg a hatalmas erővel amit ábrus csodaujjai életre keltenek benne
-n
Persze egyenlőre most Őt várom:
Ne szopass már Poti!

Még a pöcsköszörüvel is alig mentél, mert állandóan szar volt. Ha a mester összerakta tessék nekem motorozni vele. Amíg nemtood összekaristolni a lábtartót, a szeme elé ne kerülj ! ! ! !
Tudom hol laksz.
Fúúú Sanyi, álom az a motor. Persze a Tiéd is! de ábrus-al beszélgettünk a jövőről és ha úgy áll akkor ilyesmi lesz majd elvben...
. most izzad a Thomas
Reggel megyek feladom.
Sziasztok! Majd este!
akkor kaptam pénzt is és a telefon gps is megmaradt.
Sanyi nem kell 1 gps telefon
Hű bakker! Elkések?! Nem baj,nélkülem úgysem mennek el!
Blama nem blama, ez a motor gyönyörű.
Persze a Tiéd is, de az máshogyan szép.
Igen az utóbbira gondoltam.
Tegnap együtt motoroztam egy sráccal,ilyen gépe volt.
Bandit 2002 naked
Azt állította,hogy 136 hp van benne,és 112 Nm nyomaték. Hát qrva messze van ez tőle!
Amellett meg szét gyalázkodta a gépem,hogy nem jók ezek. Na mondom Neki! Nekem több mint elég,meg megy is annyit amennyi kell. Külömben sem szoktam száguldozni. Aztán kiderül a végén,hogy a frézi sokkal erősebb,és gyorsabb. Ez egy kicsit blama nem?
namost akkor ez a:
" ŐŐŐŐőőőő igen"
Ez az akart lenni, hogy Ö ilyen, tehát hogy a feleséged valószínű születekor még férfi volt. BOCS ! !
Vagy igazat adtál nekem?
/ így utólag gondolom az utóbbi /
a közlemény az alábbi lesz: "Antal Tominak pénz, köszi szépen. :)"
Erről a számláról érkezik majd: Piros Tamás LAFO

Ja Thomas van hozzá 1 nokia fülesem amit kaptam és jó hozzá
Ja! Erre gondoltam rögtön,akkor jó közel lesz. A rendőrnek meg aszondom,ez a szemüvegem!