nekem simson oraval volt hasonlo problemam. va nbenne egy kis rudazat,amit hajt a spiral.ez a rudazat hajtja a szamlalokat.a gond az,h ha ez ki va nveve,v el van kopva,akkor merni mer az ora,de nem szamolja a megtett utat.szet kell boritani,es megnezni,h mi van ezzel a ruddal.kb akkor ,mint egy gyufaszal.legalabbis a siomba akora volt.a problema ott kezdodik,h ha egyszer szetszedsz egy iylen orat,akkor ne mtudod ugy oszerakni,h az ugy zarjon mint regen.magyarul a para bemegy. szoval ha csak ugy tudod szetszedni,h a peremet felfeszigeted(tehat ha nem csavaros),akkor nem biztos,h megeri...
Amúgy ez nem így van. Mentem azért vele elég sokat...és a vége felé már azért éreztem a mocc-t. Már csak az új gumikkal kell majd megbarátkoznom, meg a hatalmas erővel amit ábrus csodaujjai életre keltenek benne
Még a pöcsköszörüvel is alig mentél, mert állandóan szar volt. Ha a mester összerakta tessék nekem motorozni vele. Amíg nemtood összekaristolni a lábtartót, a szeme elé ne kerülj ! ! ! !
Tegnap együtt motoroztam egy sráccal,ilyen gépe volt. Bandit 2002 naked
Azt állította,hogy 136 hp van benne,és 112 Nm nyomaték. Hát qrva messze van ez tőle!
Amellett meg szét gyalázkodta a gépem,hogy nem jók ezek. Na mondom Neki! Nekem több mint elég,meg megy is annyit amennyi kell. Külömben sem szoktam száguldozni. Aztán kiderül a végén,hogy a frézi sokkal erősebb,és gyorsabb. Ez egy kicsit blama nem?
namost akkor ez a:
" ŐŐŐŐőőőő igen"
Ez az akart lenni, hogy Ö ilyen, tehát hogy a feleséged valószínű születekor még férfi volt. BOCS ! !
Vagy igazat adtál nekem?
/ így utólag gondolom az utóbbi /
Még a pöcsköszörüvel is alig mentél, mert állandóan szar volt. Ha a mester összerakta tessék nekem motorozni vele. Amíg nemtood összekaristolni a lábtartót, a szeme elé ne kerülj ! ! ! !
Sanyi nem kell 1 gps telefon
Persze a Tiéd is, de az máshogyan szép.
Bandit 2002 naked
Azt állította,hogy 136 hp van benne,és 112 Nm nyomaték. Hát qrva messze van ez tőle!
Amellett meg szét gyalázkodta a gépem,hogy nem jók ezek. Na mondom Neki! Nekem több mint elég,meg megy is annyit amennyi kell. Külömben sem szoktam száguldozni. Aztán kiderül a végén,hogy a frézi sokkal erősebb,és gyorsabb. Ez egy kicsit blama nem?
" ŐŐŐŐőőőő igen"
Ez az akart lenni, hogy Ö ilyen, tehát hogy a feleséged valószínű születekor még férfi volt.
Vagy igazat adtál nekem?
/ így utólag gondolom az utóbbi /
Erről a számláról érkezik majd: Piros Tamás LAFO