Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

elvileg lesz bankszámlám.
erre az emilre küld el a címed.
freddurst75@freemail.hu
.nincs. de megkérdezem volt asszonyt arra lehet e utalni?
ok, kell.
Nincs bankszámlád, mi?
Nekem is most tették fel a friss IGO8-at a Mió-ra.C710-es 4éves és még mindig szuper
Szedtem is le 1 csomót tőlük a jutubról.
Van hozzá bőrtok kábel van benne 1 2g memókari rajta igo8 elvileg a legfrissebb mert most raktam fel. Rossz hálózati usb töltő. A töltés számcsiról simán megy azt mondtad kocsiba kéne arra jó 1900ft a tartó töltő a vaterán. Elküldöm megnézed kipróbálod nem tetszik visszaküldöd.
Közbe megjött az alkatrés amit jövőhétre vártam. már megint -1000ft ba vagyok.
Pupu ez nagyon jó! Hangulatos.
Swt400, kurva szép ez a motor.
Emre az asszony 3hónapos volt a hasában a gyerekkel mikor mondtam neki hogy most vagy kimegyek még egy kicsit,vagy szopunk a hitellel(2milla hiányzott még hogy teljesen miénk legyen a ház).Elötte évekig játszottuk ezt,havonta 1szer jöttem haza,ö meg várt és kitartott mellettem.Nagy sirás-rivás lett,nemenjek, megigértem,nagy nehezen elengedett,fiam születése elött 1héttel hazajöttem végleg.Nem kellett hitelt fölvenni.Azóta nem mentem,nem is tervezem,nem hagynám már itt a gyereket.
Tetszetős ár.
Mondjadel mégeccer légyszitesó, hogy mi van hozzá.
Figyelj töki ha állom a postát 8ba kell a gps mert megszűnt a bolt ahová bevittem volna és most kéne 1 kis píz sosba mert jön alkatrész és ami van az kevés lesz.
Thomas mondtam már hogy 2x is végigvittem és most már tetszett mert nem akadozott a cod black ops.
Szandinak sok szeretettel
Reggelt fiúk-lányok. megint szép idő van. Mindjárt kölcsönkérem Hai szétesikszerét, és egész nap motorozok
Mint a kollégám lányának mondta a körzeti orvos hogy kicsit mozogni-sportolni kéne mert picit magas a vérnyomása.
http://youtu.be/_c9caUe6VTc
Aztán meg jól elütnek!
Na meg mint a rendőröknél: az állandó fánkzabálás sem tesz jót. (mi lesz a lányodból ha ilyen példát lát?)
Ja! Kezdek azért puhulni,a múlt héten csak 66km-ert futottam,és 200km-ert bringáztam.
Köszi Sanyi, megjöttek. (ugyanezeket küldte Poti is)
Kicsit sportolni kéne.
Többet mozogni a szabadban, nem mindig a busz kormánya mögött tespedni. (nem csoda hogy a sofőrök többnyire dagadtak)