Havernak 1.2-es Bandit van 2002-es,7000km-el.Alig megy vele,nincs ideje,kamionozik.
Nyomatékos mint egy mozdony,beteszi 5.be nem kell váltogatni,hegyen völgyön.
Ezeket a sportmotorokat én is nézegettem évekig de volt egy olyan érzésem kevés vagyok hozzájuk(óriási teljesitmény)ezért indultam el enduró motorok irányába,aztán azokat meg már kevésnek éreztem,most meg itt vagyok.
92'-ben a Motorrevüben volt egy 650-es Honda Dominátor,azonnal beleszerettem,16 éves voltam.Évekig nézegettem az ujságot elérhetetlen volt számomra egy ilyen,aztán 10évvel késöbb kezembe került az ujság még mindig ugyanugy megdobogtatta a szivem.Volt rá lehetöségem hogy megvegyem(külföldön melóztam).Felütöttem a hirdetéseket,találtam egy jó állapotú 92'-t,hétvégén elmentem megnézni,megvettem.Beteljesült az álmom.
A 96-os Motorkatalógusig fejből vágtam szinte minden motor paraméterét, főleg a nagykirályokét: GSXR 750/1100-ZXR750(kizárólag porszívócsöves zöld/fehér/kék ) ZZR 1100-CBR 1000F-és természetesen az FZR 1000.
Megvettem még a 2000-est, átlapoztam és azt mondtam hogy köszönöm, elég volt.
Nem, nem a szerelés miatt. (hiányzik a halálnak)
Egyszerűen nekem a 70-90-es évek motorjai az "igazi" nagymotorok,ezeken nőttem fel, ezek voltak a gyerekkori álommotorok, ezekkel volt kitapétázva a szobám fala és a tolltartóm.
A mostaniak (azt elismerem műszakilag nagyon jók) formája egyszerűen túl modern (hasonlít a rovaron át a marslakóig mindenre csak motorra nem)
A másik amit érzek belőlük hogy a gyárak kitalálnak mindent hogy másabb legyen mit a tavalyi, csak valahogy rá tudjuk erőltetni minden évben a vásárlókra valódi tartalom nélkül. (B-king, MT-01)
A régi motorok valahogy őszintébbek voltak a szememben.
Egyébként én a 19 éves motoromat ugyanugy szeretem mint amit ujonnan vettem(több év spór. és sok munka gyümölcseként),söt az öreg sokkal jobban feldob .
Nyomatékos mint egy mozdony,beteszi 5.be nem kell váltogatni,hegyen völgyön.
Megvettem még a 2000-est, átlapoztam és azt mondtam hogy köszönöm, elég volt.
Egyszerűen nekem a 70-90-es évek motorjai az "igazi" nagymotorok,ezeken nőttem fel, ezek voltak a gyerekkori álommotorok, ezekkel volt kitapétázva a szobám fala és a tolltartóm.
A mostaniak (azt elismerem műszakilag nagyon jók) formája egyszerűen túl modern (hasonlít a rovaron át a marslakóig mindenre csak motorra nem)
A másik amit érzek belőlük hogy a gyárak kitalálnak mindent hogy másabb legyen mit a tavalyi, csak valahogy rá tudjuk erőltetni minden évben a vásárlókra valódi tartalom nélkül. (B-king, MT-01)
A régi motorok valahogy őszintébbek voltak a szememben.
Nekem bejönnek