Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó éjt!
Aztán győzött a lakáshitel. (7,7M)
Erős versenyben volt a GSX1400 is de az már 2,3M lett volna. (Bandit 2M)
Fönökömnek meg GSX1400 volt de lezúzta a mátrában,most 1250-es nagyBandit van.Ugyancsak alig megy vele,idöhiány.
Négy éve az FZR helyett hajszálon múlt hogy nem azt vettem(újonnan), de aztán győzött a józan ész(meg a Magyar valóság)
Havernak 1.2-es Bandit van 2002-es,7000km-el.Alig megy vele,nincs ideje,kamionozik.
Nyomatékos mint egy mozdony,beteszi 5.be nem kell váltogatni,hegyen völgyön.
No Én beteszem magam az ágyba, sok-sok reménnyel fordulok a jövőhét felé, tessék szurkolni! jó éjt srácok
Nekem meg sajnos (de valószínű hogy szerencsémre) anyagilag elérhetetlenek voltak akkoriban de TUDTAM hogy egyszer lesz!
Ezeket a sportmotorokat én is nézegettem évekig de volt egy olyan érzésem kevés vagyok hozzájuk(óriási teljesitmény)ezért indultam el enduró motorok irányába,aztán azokat meg már kevésnek éreztem,most meg itt vagyok.
Hát pont erről van szó.
1-2 valóban akad, amire talán azt mondanám hogy legyen.(CB1300-1,2-es olajos Bandit-XJR 1300-GSX1400, de sportmotor már egyik sem)
92'-ben a Motorrevüben volt egy 650-es Honda Dominátor,azonnal beleszerettem,16 éves voltam.Évekig nézegettem az ujságot elérhetetlen volt számomra egy ilyen,aztán 10évvel késöbb kezembe került az ujság még mindig ugyanugy megdobogtatta a szivem.Volt rá lehetöségem hogy megvegyem(külföldön melóztam).Felütöttem a hirdetéseket,találtam egy jó állapotú 92'-t,hétvégén elmentem megnézni,megvettem.Beteljesült az álmom.
Van benne igazság! de azért a modern motorokból is van 1-2 szép darab
Jó éjt.
A 96-os Motorkatalógusig fejből vágtam szinte minden motor paraméterét, főleg a nagykirályokét: GSXR 750/1100-ZXR750(kizárólag porszívócsöves zöld/fehér/kék ) ZZR 1100-CBR 1000F-és természetesen az FZR 1000.
Megvettem még a 2000-est, átlapoztam és azt mondtam hogy köszönöm, elég volt.
Megyek dögleni mert a fiam korán fog kelni és én vagyok vele délelött,du.meg melóba kell teljesiteni,audit van 2 hete meg még egy darabig lesz is.
Nem, nem a szerelés miatt. (hiányzik a halálnak)
Egyszerűen nekem a 70-90-es évek motorjai az "igazi" nagymotorok,ezeken nőttem fel, ezek voltak a gyerekkori álommotorok, ezekkel volt kitapétázva a szobám fala és a tolltartóm.
A mostaniak (azt elismerem műszakilag nagyon jók) formája egyszerűen túl modern (hasonlít a rovaron át a marslakóig mindenre csak motorra nem)
A másik amit érzek belőlük hogy a gyárak kitalálnak mindent hogy másabb legyen mit a tavalyi, csak valahogy rá tudjuk erőltetni minden évben a vásárlókra valódi tartalom nélkül. (B-king, MT-01)
A régi motorok valahogy őszintébbek voltak a szememben.
Nagyon izgalmas formája van az tuti.
Jó persze, kuriózum egy ilyen motor. De azért nagyon ott van a maga nemében!
Azért az a kawa iszonyatosan ott van, a színe is úúúú bazmeg!
Egyébként én a 19 éves motoromat ugyanugy szeretem mint amit ujonnan vettem(több év spór. és sok munka gyümölcseként),söt az öreg sokkal jobban feldob .
A K1 inkább érdekes (és különleges) mint jó. De tetszene.
Ezekkel unatkoznál mert nem kellene szerelni pár évig .
Nekem bejönnek .
A csövi féle piros bmw viszont igazán jós, nemde?
Pöpec, jó, hogy így csinálod a mocc-t.