Nem,levittem a sisakot kesztyüt a garázsba fölnéztem az égre(erösen felhös),hezitáltam majd vissza az egész.Munkásba átöltöz,új segédváznak nekiáll,összes tartókonzol fölhegeszt.Kész.
A héten lefestem,fotózom,ami PUPUnak új lendületet ad a Genesis projekthez
A nullázó csak a napi számlálót nullázza,attól még az össz számlálónak mennie kéne.Ha a sebességet méri,(mozog a mutató)akkor a meghajtó tengelyen levő csiga kerékkel,vagy a hozzá kapcsolódó fogaskerekekkel lesz baj,esetleg megakadt valamelyik számlálómű,és már eldarálta az áttételt.Finom szerkezet,javaslom keríts másikat.
Nyugi Tesó!
Te idetartozol, mégha ritkán is írsz.
Az egyetlen dolog amiért nem segítek neked, mert rohadék vagyok.
Nameg, mert lövésem sincs hogy oldható meg a problémád.
Tudom nem vagyok aktív fórumos de most segítséget szeretnék kérni ha lehet!Eddig nem törödtem a próblémával mert szezon volt és motoroztam de mivel már téli pihenőn van a gép ezért minnél elöbb orvosolni akarom mert szezon alatt is nagyon zavaró volt hogy müködik a km/h-órám, számolja a sebességet rendesen , de a napi km számláló és a totál km számláló meg se mozdulnak, cseréltem már spirált, kihajtást mindent de nem akart beindulni sem a napi számláló sem a totál km, de a sebességet méri rendesen!SZÓVAL tanácstalan vagyok !Szét kellene borítani az órát?Lehet javítani?Vagy vegyek bontóbal egy másikat?Ha szétszedem mennyire kis kütyük vannak ott és mennyire lehet ezt javítani?
Alulról jövö óriási nyomaték és egyenletesen adja végig,a körforgalomban szinte magától fordult (pedig 190-es guma),köröztem benne mint a hülye gyerek.Hát nagyon király.Késöbb mentem egy Aprilia tónyó 1000-el,hát az amilyen ütös kivülröl olyan csalódás volt menet közben,nemszabad leejted a fordulatot mert kegyetlenül rángat mint egy egyhengeres nagy endúró,darabos az egész.A Z1000 ehez képest egy álom,30-al is mehetsz 6.ban gáz és szépen megindul,folyékony történik rajta minden.
A héten lefestem,fotózom,ami PUPUnak új lendületet ad a Genesis projekthez