Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Felültettem? (szerintem emlékeznék rá)
Egy csomitartó és egy doboz kevés lesz ám oda!
És milyen lenne ha átülnél a robeszról egy FZR-re!
Nademajd a hepco szett nem esik le
Ott szúrtad el.
Igen mert gyenge műanyag,nekem az üres doboz törte le,mi van ha meg van rakva?Akkor a mögöttem jövő kocsi anyósülésén landol!
Vigyáz az magára! 18500-nál nem engedi tovább.
Húú, ilyenről hagytam el én is dobozt. letörött a rögzitő-nyelv.
A rák egye meg,ez van nekem:http://www.kepesmotor.hu/motor...
Nekem ez van,ez a legolcsóbb,60-literesnek mondták,de szerintem nincs annyi.De így is a legnagyobb.
Arra vigyázzon mindenki ha dobozt vesz,ilyen sérült/javított tartót meg ne vegyen!Ez is letört egy kátyúban,mint az enyém,csak én nem ilyen vékony lemezzel javítottam,hanem zártszelvényből reszeltem hozzá izmos kereszttartót.Igaz olcsón adják,de én nem venném meg!
Na már jön is az új nfs hot pursuit is.
Tamás,a hátsó ülés alá,a segédváz hossztartójára csavaroztam két laposvasat,amit az ülés vége és a farokidom közt z-alakban felhajtottam,az nyúlik hátra.Van még egy kereszttartó is csak erősítés képpen,nem kötelező.Viszont ajánlom még alul is rögzíteni az segédvázról oldalt lenyúló U-alakú tartókhoz,mert kátyúnál beleng!A laposvasak rögzítését 6-os csavarokkal oldottam meg,nagyobbal nem ajánlom megfúrni a segédvázat,mert letörhet.Egyébként valaki itt már rakott fel MZ/ETZ csomagtartót,szerintem az a legegyszerűbb,mert két egyforma Z-hajtáshoz kell egy kis gyakorlat.
Mi benne a rossz?
NA mentem mára, holnap leszek...
lol :D a szöveget érdemes elolvasni!
Mik a jelenségek?
Red Baron....ha elvinnél egy vadiúj szalonból kihozott 0 km-es mocct, arra is azt mondanák, hogy ááá ezért 2 kilónál többet nem tudunk adni.
nemtoom mi baja, és augusztus végén. Azóta áll.
talán, mert öreg volt és raktam alá tömítő masszát is...
ez most ugrott be
mármint a massza dolog... hogy az segíthette az elcsúszását