Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen a váltórudazatot le kell szedni a tengelyről. figyelj rá hogy rendesen rakd vissza nehogy úgy járj mint én fordítva és 2 napig sírtam mert azt hittem tönkrement a blokkom. fordítva raktam fel és ha 1be raktam akkor 5. be volt és nagy csattanással leállt a motor. Azt hittem behalt a váltóm
Sanyi, hidd el, Én se fogok 200-al menni...és nem csak azért mert nem tudok!
Talma napon is voltak csinik, az egyik nagyon figyelt Csak az asszony meg ne lássa, tegnap azt írtam egy nőcire-akit nem is ismerek, hogy csini, erre meg, hogy ne ilyen látványosan csajozzak...
Köszönöm a segítséget rendesek vagytok most már akkor ezt is tudom!de a váltó rudazatot azért még le kell vennem hogy le tudjam húzni a deknit?de utána ugyan úgy vissza is tudom rakni?nem húzok szét akkor ott semmit a kuplungnál?
esetleg nem tud valaki netről letölthető szerelési útmutatót?
Pupu! Ha messze lesz akkor nekem két nappal előtte kell indulnom,hogy odaérjek! Hát hiába! Szédítő tempót megyek!
És akkor mi van nekünk is 3ó volt az út nyugodtan kényelmesen tempót nem mentem kalimpálhatott az Ikim
Meló az megy szerencsére!Láttam,hogy ott van a motorod!Minden este elolvasom,hogy mi történik!Kiváncsi leszek a tavaszra!Én biztos ott leszek!Tegnap mentünk egy jót Dobogókőre!Elszívtunk egy cigit a kanyaromnál! Kerestem Csövit,de nem volt ott!
a tali 2 nap.
de, az út maga...
Csakis 2 ő lehet papa
Beszéltetek a köv. taliról? Remélem vagy sokkal messzebb lesz, vagy sokkal közelebb. Aszerint döntöm el, hogy 1 vagy 2 napos út legyen.
Szia! Ne izélj!A Sanyi bá kicsit erős!
1 kis csemegézés így év vége felé.
nyami nyami
Sziastok!
Szia Sanyibááá
Szevasz. Ezer éve nem láttunk itt fenn. Megyeget a meló? Képzeld ábrus szereli a kis Frézimet, tavaszra teljesen kész lesz (nem azért mert ennyi idő kell, hanem mert addigra kell, hogy kész legyen ) Ugyanis tavasszal megint FZR találkozó
Szia Snoopy! Sziasztok többiek!
Cső Snoopy!
1enlőre módosultak a dolgok még nem tudom mi jön ki belőle 1 pár kilót lefaragtam a gyáriból. 2nap és működik az idomos oldal akkor rendelek 1et és ha megjön akkor kiderül mit kell átfaragni hegeszteni. 1 kereszt merevítőt biztos be kell majd faragni ne csavarodjon el legközelebb.

Na mi lesz,nem hegesztünk?
jaa
"A kategória" (különbözeti)

Amennyiben már 2 éve rendelkezik „A1” vagy „A korlátozott” vezetői engedéllyel, abban az esetben rutin és forgalmi vizsga letétele elég a vezetői engedély megszerzéséhez. ( A szükséges gyakorlati órák száma 6+1 óra a vizsga): Ebben az esetben korlátozás nélkül, bármekkora motor vezethető.

Gyakorlati díj: (7+2 óra) 22.500 Ft (2500 Ft/óra)
Snoooooooooopyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
Thomas neked 600as van ugye?