Igen a váltórudazatot le kell szedni a tengelyről. figyelj rá hogy rendesen rakd vissza nehogy úgy járj mint én fordítva és 2 napig sírtam mert azt hittem tönkrement a blokkom. fordítva raktam fel és ha 1be raktam akkor 5. be volt és nagy csattanással leállt a motor. Azt hittem behalt a váltóm
Talma napon is voltak csinik, az egyik nagyon figyelt Csak az asszony meg ne lássa, tegnap azt írtam egy nőcire-akit nem is ismerek, hogy csini, erre meg, hogy ne ilyen látványosan csajozzak...
Köszönöm a segítséget rendesek vagytok most már akkor ezt is tudom!de a váltó rudazatot azért még le kell vennem hogy le tudjam húzni a deknit?de utána ugyan úgy vissza is tudom rakni?nem húzok szét akkor ott semmit a kuplungnál?
esetleg nem tud valaki netről letölthető szerelési útmutatót?
Meló az megy szerencsére!Láttam,hogy ott van a motorod!Minden este elolvasom,hogy mi történik!Kiváncsi leszek a tavaszra!Én biztos ott leszek!Tegnap mentünk egy jót Dobogókőre!Elszívtunk egy cigit a kanyaromnál! Kerestem Csövit,de nem volt ott!
Szevasz. Ezer éve nem láttunk itt fenn. Megyeget a meló? Képzeld ábrus szereli a kis Frézimet, tavaszra teljesen kész lesz (nem azért mert ennyi idő kell, hanem mert addigra kell, hogy kész legyen ) Ugyanis tavasszal megint FZR találkozó
1enlőre módosultak a dolgok még nem tudom mi jön ki belőle 1 pár kilót lefaragtam a gyáriból. 2nap és működik az idomos oldal akkor rendelek 1et és ha megjön akkor kiderül mit kell átfaragni hegeszteni. 1 kereszt merevítőt biztos be kell majd faragni ne csavarodjon el legközelebb.
Amennyiben már 2 éve rendelkezik „A1” vagy „A korlátozott” vezetői engedéllyel, abban az esetben rutin és forgalmi vizsga letétele elég a vezetői engedély megszerzéséhez. ( A szükséges gyakorlati órák száma 6+1 óra a vizsga): Ebben az esetben korlátozás nélkül, bármekkora motor vezethető.
esetleg nem tud valaki netről letölthető szerelési útmutatót?
de, az út maga...
nyami nyami
Na mi lesz,nem hegesztünk?
Amennyiben már 2 éve rendelkezik „A1” vagy „A korlátozott” vezetői engedéllyel, abban az esetben rutin és forgalmi vizsga letétele elég a vezetői engedély megszerzéséhez. ( A szükséges gyakorlati órák száma 6+1 óra a vizsga): Ebben az esetben korlátozás nélkül, bármekkora motor vezethető.
Gyakorlati díj: (7+2 óra) 22.500 Ft (2500 Ft/óra)