Én a BikerWorld-ben rendeltem komlett készletet,Ábrusnak tetszett.Postával 27000-volt,attól félek ami neked kell,az az Imetben is kb.ennyi.Egy komplett szettet 1296ft.-ért legfeljebb Simóhoz kapsz.
B@zdmeg! Pedig milyen szép,és jó motor volt. Rengeteget dolgoztam vele,és nem csak én,hanem a fényező haver,és a yakós Attila is.
Kár érte! A fényezést ha ki akarják javítani,egy kalap pénzbe fog kerülni Nekik. Hű de sajnálom a kicsit. Amíg én voltam a gazgija, 10000 fölé nem is forgattam.
fura lett a REDbárós dolog vége.
Hirdetés:
"Motorod készpénzért felvásároljuk
Meguntad a motorodat? Esetleg sürgősen pénzre van szükséged? Nem szeretnéd a részletet a téli hónapokban is fizetni?
Mi segítünk! Saját belső katalógus alapján, korlátlan mennyiségben vásárolunk 8 évnél fiatalabb, balesetmentes, Japán motorkerékpárokat.
25-30 percet igénybevevő állapotfelmérés után azonnal fizetünk"
Apám elvitte, megnézték, bevizsgálták (42 lóerőt tud, padon megy 200at , mindene rendben van)
aztán benyögték, hogy bizományba beveszik , kp-t nem adnak érte mert nem igazán keresett típus
2008as második gazdás 6200km-es magyarországi, szervízkönyves motorról van szó
Megvolt a szezonzáró motorozásom.
Az eredeti kipuffal kibaszottul jól megy a szerkezet. A fogyasztását nem tudtam kontrollálni, mert rátankoltam, de nem is érdekel tavaszig.
Viszont a gyújtáskapcsolóm nekiállt szarakodni. Van hogy hiába kapcsolok nem is világít a kontroll lámpa, van hogy világít ugyan de nem indul a vas. Kicsit megpiszkáltam a madzagokat utána meg pöccre. Már azt hittem lemerítem az akksit.
Megkérdeztem, elvitték a kicsit.
Két kis takony hülyegyerek vitte el sokszori nézegetés és próbálgatás után. (ismerik a csávókat, erősen valószínű hogy lesz potinak tavaszra bontott alkatrésze, egyszer már visszajöttek hogy nincs esetleg hozzá bontott idom mert földhözverték)
Kár érte! A fényezést ha ki akarják javítani,egy kalap pénzbe fog kerülni Nekik. Hű de sajnálom a kicsit. Amíg én voltam a gazgija, 10000 fölé nem is forgattam.
meglátásom szerint simán túlhúztam a csavarokat
csak be kellett jelentkeznem apám nevén, hogy a hirdetését töröljem.
Hirdetés:
"Motorod készpénzért felvásároljuk
Meguntad a motorodat? Esetleg sürgősen pénzre van szükséged? Nem szeretnéd a részletet a téli hónapokban is fizetni?
Mi segítünk! Saját belső katalógus alapján, korlátlan mennyiségben vásárolunk 8 évnél fiatalabb, balesetmentes, Japán motorkerékpárokat.
25-30 percet igénybevevő állapotfelmérés után azonnal fizetünk"
Apám elvitte, megnézték, bevizsgálták (42 lóerőt tud, padon megy 200at
aztán benyögték, hogy bizományba beveszik
2008as második gazdás 6200km-es magyarországi, szervízkönyves motorról van szó
Az eredeti kipuffal kibaszottul jól megy a szerkezet. A fogyasztását nem tudtam kontrollálni, mert rátankoltam, de nem is érdekel tavaszig.
Viszont a gyújtáskapcsolóm nekiállt szarakodni. Van hogy hiába kapcsolok nem is világít a kontroll lámpa, van hogy világít ugyan de nem indul a vas.
orosz balesetek
Két kis takony hülyegyerek vitte el sokszori nézegetés és próbálgatás után. (ismerik a csávókat, erősen valószínű hogy lesz potinak tavaszra bontott alkatrésze, egyszer már visszajöttek hogy nincs esetleg hozzá bontott idom mert földhözverték)