Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerintem volt egy csöpp esze,és a párizsi magyar követségen kért útlevelet.Csak annyit kell mondani hogy elveszett,és máris megcsinálják.
Én a BikerWorld-ben rendeltem komlett készletet,Ábrusnak tetszett.Postával 27000-volt,attól félek ami neked kell,az az Imetben is kb.ennyi.Egy komplett szettet 1296ft.-ért legfeljebb Simóhoz kapsz.
Rossz vonatra szállt...Most írt Vlagyivosztokból.
érte
B@zdmeg! Pedig milyen szép,és jó motor volt. Rengeteget dolgoztam vele,és nem csak én,hanem a fényező haver,és a yakós Attila is.
Kár érte! A fényezést ha ki akarják javítani,egy kalap pénzbe fog kerülni Nekik. Hű de sajnálom a kicsit. Amíg én voltam a gazgija, 10000 fölé nem is forgattam.
Egyáltalán leszállt Bécsben,vagy még mindig Párizsban van?
Szép színesek...
Zsoltiról valaki valamit tud? Reggel küldtem neki érdeklődő sms-t és nem válaszolt azóta rá.
nagyon naiv vagyok, van nekik kb 12-20 db, azt akciózzák, vigye már el valaki
A Sanyi volt 250eséről van szó.
A bárónál köcsögök különben is. Én viszont legyen, megadom érte a 250-et!
Micsoda? Ezt csak Én nem értem?
ja a golfi szelepfedél tömítéssel meg én voltam a béna.
meglátásom szerint simán túlhúztam a csavarokat
upsz, ez én voltam
csak be kellett jelentkeznem apám nevén, hogy a hirdetését töröljem.
fura lett a REDbárós dolog vége.
Hirdetés:
"Motorod készpénzért felvásároljuk
Meguntad a motorodat? Esetleg sürgősen pénzre van szükséged? Nem szeretnéd a részletet a téli hónapokban is fizetni?
Mi segítünk! Saját belső katalógus alapján, korlátlan mennyiségben vásárolunk 8 évnél fiatalabb, balesetmentes, Japán motorkerékpárokat.
25-30 percet igénybevevő állapotfelmérés után azonnal fizetünk"

Apám elvitte, megnézték, bevizsgálták (42 lóerőt tud, padon megy 200at , mindene rendben van)
aztán benyögték, hogy bizományba beveszik , kp-t nem adnak érte mert nem igazán keresett típus

2008as második gazdás 6200km-es magyarországi, szervízkönyves motorról van szó
Fúú az új nfs nek nagyon jó a grafikája most toltam 1et rendőrként meg jófiúként fasza téli program lesz.
Megvolt a szezonzáró motorozásom.
Az eredeti kipuffal kibaszottul jól megy a szerkezet. A fogyasztását nem tudtam kontrollálni, mert rátankoltam, de nem is érdekel tavaszig.
Viszont a gyújtáskapcsolóm nekiállt szarakodni. Van hogy hiába kapcsolok nem is világít a kontroll lámpa, van hogy világít ugyan de nem indul a vas. Kicsit megpiszkáltam a madzagokat utána meg pöccre. Már azt hittem lemerítem az akksit.
már látta, van benne 1-2 elmeháborodott
Ezek a piros lámpán úgy mennek át, mintha ott se lenne...
orosz balesetek
. áááááááá ez dúrva nagyon. Sanyi sírva fakad ha elolvassa.
Megkérdeztem, elvitték a kicsit.
Két kis takony hülyegyerek vitte el sokszori nézegetés és próbálgatás után. (ismerik a csávókat, erősen valószínű hogy lesz potinak tavaszra bontott alkatrésze, egyszer már visszajöttek hogy nincs esetleg hozzá bontott idom mert földhözverték)
Ilyeneket én is néztem de úgy döntöttem hogy inkább egy használt Givi vagy hasonló, mint ezek.