Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az Fzr sem feltétel, de persze könyebb vegyülni ha van.
ez szerintem bovdenes.90-es évjárata 600as.
akkor nem kell ha bowdentos.
akkor még egyszer kössz!
de ha valaki tud szerelési útmutatót akkor szólhatna megköszönném!ki tudja mikor lesz rá szükség!
amúgy ez a találkozó amiről beszéltetek az csak ilyen baráti társaság alapon van vagy bárki elmehet akinek kedve és FZR-e van?
A 600-as még bowdenes,de nem kell kiakasztani,maradhat.
Jó éjt! Reggel meló!
bovdenes
Mekkora az FZR? Mert lehet a kuplung munkahengert is le kell, ha olajos.
Elvileg ennyi
Kicsit leárazták! Ha jól émlik 390 körül volt az ára!
FZR 1000
Nem lenne belőlem jó orvos...még egy mandarint se tudok úgy megpucolni, hogy ne jöjjön ki a leve
tehát összegezve:csavarok ki, váltó tengelyről lehúzni a stucnit és kész.vissza meg ugyan így?de akkor a kuplung bovdennal nem is kell foglalkoznom?
De nyáron 40fok meleg volt meg nem volt leveles csúszós nyálkás.
Nyáron meglepett 1 párszor rajtolásnál elkezdett úszni a popsi hiába volt meleg a gumi olyan érzésem volt mintha defektes lett volna.
Közbe csak amit a kocsik elpötyögtettek légkondi víz az úton lámpánál az volt a ludas.
elöbbírtam mint olvastam
Akkor a váltó rudazatot ennél nem kell lehúzni?
Nem raktál fel téligumit?
Pupunak igaza van!Azt nem írtam,mert egyértelműnek gondoltam!
Nekem ŐŐŐŐŐK!
Nem kell lehúzni semmit!Esetleg azért tűnhet úgy,mert rá van gyógyulva helyezőre!Ha nem akar lejönni ne ijedj meg csak egy kicsit kocogtasd meg!Ehez nem fog kelleni szerelési könyv!
Majd intek Neked! Menjünk tempót! Basszus,tegnap észrevettem megint,hogy kúszik a motora kanyarban. Nem csúszik,hanem sumák módon kikúszik alólam. Nyáron nem csinált ilyet.
Jobb képen az a rövidhajunak elég morci nézése van dúrva lehet az ágyikóba