Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sőt, olyan is kocsival ment, akiről tudjuk, hogy van motorom!
Az a baj, hogy Én nem igazán tudok jó útvonalat. Sőt semmilyent se. Vagyis de, 2 nagyon jó is van. 1 horvát ország, 1 olaszország
Rajtad múlik. Fórum tali szokott lenni, mindig 1-2 hónappal előtte megvitatjuk hogy mikor és hol legyen.(valaki helyi erő bevonásával)
Jöttek ide már olyanok Honda Civiccel, Fiat Bravaval, Fábiával akik azt állították hogy van FZR-jük. (bár még nem láttuk csak képen mutogatták hogy állítólag az övék )
Az nem volt veszélyes. Voltak itt már sokkal durvább dolgok is.
Fertő tó mellett kéne nem?
Nyulak!
Mi ez? Mindenki 9-kor megy aludni? Tudom, hogy melóztok, na de hát akkor is.
Ja és ráadásul fehér
Hello egy fábia is kell ,akkor még beférek a csapatba
Ha megint valami pávás hely lesz,viszem a puskámat is!
Na húzok én is!
Cakát !
cakát evry bodri.
hát akkor kösz mindenkinek!én is léptem.jó éjszakát!
jó éjszakát pupuapu.
azt elhiszem hogy jó lehetett!jól is hangzik!hát remélem hogy esetleg egyszer majd én is csatlakozhatnék hozzátok de a nyárig még van idő bőven sajna.
Na mentem énis szuszókálni.
Jó éjszakát gyerekek.
óvatosan
viccet félre téve, holnap muszáj leszek motorral menni a nagyfaluba, mert sietek. legalább kipróbálom az új sityakot is.
Előtte Kecskemét környéke volt valami jó kis lovastanyán volt a tali.
Össze vissza elkezdünk szervezkedni és kb 2hónapre előre mindenki lefixál 1 időpontot. Legutóbb Pécs környéke mecsek volt sikonda kamping és jó nagy 200km túra szombaton siklós, villány, orfű, pécs, mecsekbe szerpentinezés tv torony jó volt nagyon.
akkor már 100% mert nincs!tehát ki sem kell akasztanom simán le jön anélkül is a dekni?
én beszélek. nincs is motorom
és mikor szokott lenni meg hol?
ha a kormány bal oldalán nincs tartály akkor bowdenes de 99% hogy az.
jöhet bárki. pl. lesz aki robogóval jön.