Még jöttek volna páran, remélhetőleg tavasszal még többen leszünk. Thomas is motorral jön, hozzá KINGát Ádám is két keréken jön elvben! gyula is eljön talán, Te is ati szóval sokan leszünk!
Bezony-bezony. Minden pillanatát élveztem, pedig csak hátul ültem motoron. Nagyon jó társaság, le a kalappal mindenki előtt. Najó, Cindy-t utálom, mert nagyképű meg fasz, de azért ilyen is kell! Pupu-nak meg reszpekt, hogy így bevállalta ezt a túrát, nem túl sok motorismerettel a háta mögött.
Basszus a KRK sziget autópálya végig. (csak tempót kell tudni jönni)
Bár lehet a "régi" úton is, az sokkal szebb és kanyargósabb.(mi még többnyire arra jártunk mert akkor még nem volt meg az autópálya)
Bizony. Simán ellehetne ott még lenni több napot is. Mondjuk 3 nap 2 éjszaka. A 3-ból 1-1 ugye nem teljes nap, mert érkezünk és távozunk, szóval a középső napon lehetne egy nagy túra, ilyen 200-300 km-es. Este meg eszés-iszás
rendben. Én amúgy akár ugyanennek is örülnék. Ismerjük a helyet most már, gyönyörű a hely, nagyon jók a kanyarok, a torony nagyon pöpec, a kajázós hely is nagyon jó. Nagyjából mindenkinek jó a táv, a szállás is jó, net is van, tv is - ha valakinek ez kell. Én megszavaznám Sikondát simán megint!
Bár lehet a "régi" úton is, az sokkal szebb és kanyargósabb.(mi még többnyire arra jártunk mert akkor még nem volt meg az autópálya)
Azt hiszem ennyien voltunk csak. Ha valakit kihagytam akkor bocsesz