Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

492 km, menetidő 5 óra 7 perc.
Még jöttek volna páran, remélhetőleg tavasszal még többen leszünk. Thomas is motorral jön, hozzá KINGát Ádám is két keréken jön elvben! gyula is eljön talán, Te is ati szóval sokan leszünk!
Először felírtam magam én is motor nélkül nem akartam menni mert közben elkelt .
Meg van aki nem merészkedik motorral a Debrecen táblán túlra.
Nagyon messze van sajnos...felejtős
Volt még pár jelentkező de nem tudtak jönni.
anyud üdvözöl
Bezony-bezony. Minden pillanatát élveztem, pedig csak hátul ültem motoron. Nagyon jó társaság, le a kalappal mindenki előtt. Najó, Cindy-t utálom, mert nagyképű meg fasz, de azért ilyen is kell! Pupu-nak meg reszpekt, hogy így bevállalta ezt a túrát, nem túl sok motorismerettel a háta mögött.
Basszus a KRK sziget autópálya végig. (csak tempót kell tudni jönni)
Bár lehet a "régi" úton is, az sokkal szebb és kanyargósabb.(mi még többnyire arra jártunk mert akkor még nem volt meg az autópálya)
Az már jó kis társaság!
persze-persze. Azért csak 20 éves vasak, meg hát azért nem tudom, hogy vagyok-e annyira jó-tapasztalt pilóta, hogy bevállaljam...
ábrus, pupu, mlas, jaszi-jasziné, ikim, adam-mia, csövi-csöviné, sanyi-sanyilánya, zsolti, balázs-balázsné(ebben nem vagyok biztos ), snoopy, emre és szerény személyem.

Azt hiszem ennyien voltunk csak. Ha valakit kihagytam akkor bocsesz
Jó lenne, csak külföldre mindenképpen kellene egy Service Car is. Annak meg jelenleg egy TGV-n ül a pilótája.
Mi volt a létszám?
A szombati menet több mint 200km volt.
Ha már Horvátország, akkor Plitvicei - tavak. ISTENKIRÁLY HELY!
Nem csak te.
Bizony. Simán ellehetne ott még lenni több napot is. Mondjuk 3 nap 2 éjszaka. A 3-ból 1-1 ugye nem teljes nap, mert érkezünk és távozunk, szóval a középső napon lehetne egy nagy túra, ilyen 200-300 km-es. Este meg eszés-iszás
Én meg lemaradtam róla
Tudom kicsi rá az esély mert legtöbbünk nincs ennyire elengedve sem műszakilag, sem anyagilag, de nem lenne rossz.
Sanyi tud ott valami pengébb helyet, csak amikor mentünk akkor tele volt. (egyébként nem lenne rossz mert ez a két nap kevés volt mindenre)
rendben. Én amúgy akár ugyanennek is örülnék. Ismerjük a helyet most már, gyönyörű a hely, nagyon jók a kanyarok, a torony nagyon pöpec, a kajázós hely is nagyon jó. Nagyjából mindenkinek jó a táv, a szállás is jó, net is van, tv is - ha valakinek ez kell. Én megszavaznám Sikondát simán megint!
Horvátország lehetne. KRK sziget innen ~500 km, aztán fürödhetnénk a tengerben. (régebben voltam ott párszor)
Kéne!
Akkor te szervezed