Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ádám!
ez nektek való!
Mi nem tudnánk sehogysem felérni addigra
link
meg a csalihalamat is elvitte ,sok kis kárászt,egy diszperzites vödörben,szerintem utánfutóval menekültek
a hatso szelvedonel van ket pluss majom.annak,aki mogottem tul kozel halad,hatha felismeri magat.azok is a helyen maradtak:)
Sziasztok! Nem olvastam el végig a hozzászólásokat,de deamon helyett ajánlom a virtual clone drvie-ot. jobb ;)
nekem 3000+-os van,es gond nelkul megy a DT. a jatekoknal jobb gomb tulajdonsagok,kompatibilitas.es vedd le xp sp2-re v win98-ra.neha bejon:)
Ááá most van vége
Animal planet tök jó macskás műsor ilyen fajtabemutatós.
Kár a macskáért.
Megvolt.
:) tavaj nyomták fel a kocsimat,a ház előtt az ablaktól kb 3 méterre, a kutyától meg 2 méter és még hallottam is h be nem áll a pofája.
kb 150.000 ft horgászcucc és kb 50 ezredes műszaki cikk tűnt el.
A feltöréssel okozott kár: 60.000 kb
DE volt benne 100.000 ft kp meg 1 pendrájvos mp3 cd lejátszó ami megmaradt
Viszont a kínairól vásárolt plüssmacskát megfújta a buzija
lehet az sptd után megint meg kellene próbálni a daemon telepítést is
hümmm
Telepítettem, újraindítottam de ugyanazt pofázza.
Baszki a képeket nézve elkezdett zsibbadni a lábam! (pedig ejtőernyőztem basszus!)
Akkor jó SPTD 1.75
Megpróbáltam, telepítette (mint eddig) és indításkor: A program futtatásához windows 2000,és SPTD 1.60 vagy újabb verzió szükséges. A kernel hibakereső legyen kikapcsolva. (és ennyi, hogy dögölne meg!)
Pontosan jól fogalmaztál.
Ja, akkor én kérek elnézést.
Azt hittem tisztában vagy vele, hogy a beszólásod számomra egyáltalán nem volt vicces hanem inkább sértő. De ha ez nálad már a humorérzék kedves kis megnyilvánulása, akkor még fel kell nőnöm a feladathoz hogy megfelelőképpen értelmezzem a közlendőidet.
"Szia!
Elképzelhető, hogy valamelyik védelmi szoftver akadályozza meg a telepítést.
Az is egy lehetséges hibaforrás, hogy egy már telepített Daemon Tools vagy egyéb szoftver által telepített SPTD illesztő miatt nem tudod telepíteni, mert a registry-ben nem tudja a létező értékeket felülírni.

Próbáld meg csökkentett módban"
forrás
A pandáról olvastam hogy összeveszhet.

Én leszedném ezt a daemon verziót
Aztán újraindít, jobb egér majd futtatás rendszergazdaként próbálnám újra telepíteni.

De sajnos én nem vagyok "szakember, csak azokhoz a problémákhoz "értek" amivel már találkoztam.

ezt olvastad? (egy esetleges megoldás)
kabbefaszom, majd az lesz túrós
vigyázz a szádra, mert nem segítek többet