Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mondtam a múltkor valamit a viccekről. Tudod alvó oroszlán..
Ja, hülye vagyok pont téged fog megkérdezni!
Biztos vagy benne
Ne légy bolond halálra gázolnak és engem okol a lelkiismeret mert hozzám jöttél.
Persze. Ott van a garázs előtt a fűben ahová Zsoltiék letették.
Sanyi nincs veszve semmi ne mondj el még róla. A blokkom 3hete lent van. De semmi hír azóta felőle
Miért engedted el? Kép? (ünneplős, nem fürdőruhás)
Ehhez képest az enyém meg ugyanúgy áll mint ahogy hazajöttem vele Sikondáról szakadó esőben. (még csak le sem mostam de ha odamennék hozzá pöccre beindulna)
Pupu gépe 70e.
Tavasszal felmegyek bringával!
Nem baj,akkor majd legközelebb. Azért sajnálom. A blokkod leutazott már?
Azt a tápot tényleg ne ha ennyien mondják.
Bár a mostani gépemben is az van (400W) és négy éve megy, mikor vettem (2002-ben) 300W-os Acorp táp+ház volt benne aminek a nevét meghallva a műszerész kollégám felvisított hogy még első bekapcsolás előtt azonnal ki vele!
Ennek ellenére négy év után cseréltem ki, mert vékony sípoló hangot hallottam, bár a végén kiderült hogy a Logitech kormányom tápja volt.
Csapot kell szerelnem,elkezdett csöpögni a fürdőben! Hű de nem szeretek ilyet csinálni, mert soha nem megy simán,mindig közbejön valami.
Sanyi 5.e lehet bajba lesz 1től forgatunk valami reklámot. És elvileg jön vissza dec-be a Hoppkins újravenni valamit.
Csak azért,mert hallottam beszéltek olyanról ha nagyon kemény az anyag,akkor a tárcsa megy gallyra,és a fékhatás sem az igazi. Mi az igazság? Mert ugye egy tárcsa nem kis pénz.
Nem is tudom...elvileg megcsinálják Pesten is a Rónánál...
És amit én vennék arról mi a véleményed?

(Asus M4A87TD EVO + AMD Phenom II X4 3,4 965 + 4G Kingston DDR3 1600 Mhz ram + Chieftec 500W táp + valami Coolermaster hűtők + Seagate 1TB w + GTX 460 1G vagy R6850 1G
Ez 110-ért jó? (új összeszerelésű)
Sztem jó lesz bele. Nálunk van egy cég aki megferadolozza a fékbetéteket és állítólag jó anyaggal dolgoznak. Nem érdemes megcsináltatni ezeket is?
erdemes meg a karbikat leengedni,fullra teletankolni,h ne korrodalodjon.a gumikat nem kokemenyre fujni.
Már visszament Bp-re,mert holnap reggel dolgozik. De mondtam már Neki engedelmeddel,és köszöni szépen mindenkinek!
Olyan finom májas véres hurkát eszek