Ehhez képest az enyém meg ugyanúgy áll mint ahogy hazajöttem vele Sikondáról szakadó esőben. (még csak le sem mostam de ha odamennék hozzá pöccre beindulna)
Azt a tápot tényleg ne ha ennyien mondják.
Bár a mostani gépemben is az van (400W) és négy éve megy, mikor vettem (2002-ben) 300W-os Acorp táp+ház volt benne aminek a nevét meghallva a műszerész kollégám felvisított hogy még első bekapcsolás előtt azonnal ki vele!
Ennek ellenére négy év után cseréltem ki, mert vékony sípoló hangot hallottam, bár a végén kiderült hogy a Logitech kormányom tápja volt.
Csak azért,mert hallottam beszéltek olyanról ha nagyon kemény az anyag,akkor a tárcsa megy gallyra,és a fékhatás sem az igazi. Mi az igazság? Mert ugye egy tárcsa nem kis pénz.
Bár a mostani gépemben is az van (400W) és négy éve megy, mikor vettem (2002-ben) 300W-os Acorp táp+ház volt benne aminek a nevét meghallva a műszerész kollégám felvisított hogy még első bekapcsolás előtt azonnal ki vele!
Ennek ellenére négy év után cseréltem ki, mert vékony sípoló hangot hallottam, bár a végén kiderült hogy a Logitech kormányom tápja volt.
(Asus M4A87TD EVO + AMD Phenom II X4 3,4 965 + 4G Kingston DDR3 1600 Mhz ram + Chieftec 500W táp + valami Coolermaster hűtők + Seagate 1TB w + GTX 460 1G vagy R6850 1G
Ez 110-ért jó? (új összeszerelésű)