Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nálad így szokott lenni...de Rólad tudjuk, hogy megbízható vagy.

pupu: nem vásárolok boltba, ezt okosba veszem, egyből cserés, 3 évig...
Jujjdejó-jujjdejó jók lettek a tömítések akkor teljesen? Pöpec ez az ábrus féle megoldás csak nyugodtan, tudod, hogy ráér, csak szeretem hallani, hogy jól van a kicsike
Én tavaly a ps3 ra amit eladtam 50ért fél év garit vállaltam rá és nem hozták vissza a mai napig sem mondjuk már le is járt a fél év
Ja és ha az új szarik be akkor visszaviszed ahol vetted és kb 2-3 hét múlva talán kicserélik mert ők is visszaküldetik bevizsgálásra a nagykerbe
Tudod ez nálam úgy szokott menni hogyha előfordul ilyesmi, akkor (belátható időn belül) természetesen szavatosságot vállalok azért amit eladtam.(ismerősnek)
Akkor kaptál volna másikat mert nekem minden örök garis benne ugyanis visszaviszem öcsémhez és szó nélkül kicseréli
Bekerültek a 100-as fúvókáid és ma kicseréltem az úszóház tömítéseit.(egyenlőre ház körüli teendőim voltak de most már esik,tehát ráérek)
Ha puputól megvettem volna a gépét és bár ne adj isten, de tönkremenne valamelyik alkatrész akkor ki szopná be ismét? Én...vagyis a Timi, ezáltal Én. Olcsóbb ez így, meg jobb is.
Nem azt mondtuk hogy senkiben. (idegenben)
Mindig azt mondjátok senkiben se bízzak meg. Most, hogy nem veszek használtan széthajtott procit most hülye vagyok...még kevésbé értelek titeket mint a nőket
Én is (erősen) használtan vettem ezt a vga-t. (kemény 4e Ft volt)
hülyeséget beszélsz
Mivel pupu jó kedvében van, semmit.
Egy 50 ezres gép és egy 500 ezres motor között van különbség azért. Én pc-t sose vennék használtan

ábrus mi jót csinálsz a motorommal?
hát megfontolandó ajánlat. De ne bántsuk a motort az nem tehet róla.
szólok akkor öcsémnek 72 be elviszi csak akkor nem leszek 1 darabig míg kipótolom a laptopra
Mondd, mit tegyek a gépével, mit kívánsz?
Érdekes én mindig használt cuccokból raktam össze és eddig senki nem baszott át ill romlott el valami .
Ja Poti és használt motort se veszünk ez is arany szabály
bejáratott és megbízható
- Csak szereted ha szikrázik a lábtartó.(nem bűn az na!
Jó ez így nem pont igaz, csak részleteiben. Visszaszívom. Használt pc alkatrészt sosem veszünk! arany szabály!
Pupu, az egy használt és ennél gyengébb gép...Te se gondoltad komolyan
Mondjad szindi. Őrpapírba nem tudok segíteni