Jó reggelt! Letörölték az autóhirdetésemet. Nem értem miért is? Hisz nem jött még hosszabbítás se. Nem baj,ma újra rakom. Egyébként öten jelentkeztek idáig,persze megbeszélt időpontra,és egy sem jött el. Úgyis elkopik majd a járgány.
Jé! Nem esik az eső.
motoroshang.hu amúgy is érdemes hallgatni, jó zenék vannak, meg esténként motoros témák, és szerdánként fastride műsor szokott lennni, aztán engem is hívtak
Láttam én is! Nevetséges!
Ha véletlen elkötöm a kültéri vilanyt, oszt a betörőt megbassza, engem lecsuknak? Milyen elbaszott buzi világban élünk? Én mikor beszélgettünk ilyenről mondtam faternak. Agyonütöm a betörőt, oszt elásom a kertben. Tavasszal majd kiásom, oszt ami maradt, azt belerotálom a kertbe. Beültetem zöldséggel, oszt még táptalaj is lesz.
aztan ugy jarsz,mitn a szerencsetlen oregur.69 evesen iteltek el,ma hallottam.ha jol vettem ki,jogerosen,es miert?mert a paradicsomot tarto palcakba aramot vezetett. NEM A KERITESBE! boven telken belul! es szegeny barnaborut megbaszta a 220.mit keresett bent? dogolne meg az iylen
Az az a helyzet a szomszéd pecót már egyszer felnyomták a nyáron. A baj, hogy ez nagyon kertség, és azon belül is kicsit kívül esik mindentől. Az én házam pl. egy zsákutca végén van. A szomszéd pecó ugyan zárva, de szerintem egy szakadt gáztűzhelyen, és egy gázpalackon v.mint 4 széke és egy asztalon kívül semmi érték nincs. (kapát, lapátot nem számolom, mert azzal dolgozni kell)
Én szereltem be riasztót. Ezt hirdetem is a keritésen 2 helyen, és a házon 4 helyen egy-egy táblával, hogy a G4S távfelügyelettel biztosít, ill. kinn a telszámom ha van valami. + látható helyen kültéri szirána van felcsavarozva. (igaz most bekötve nincs) Van 4 fényvető körbe a házon. 2 db 500 és 2 db 350 W-os halogén égővel. A terasz fölé kb. 4 méter magasra felnyúlik egy vasrúd aminek a tetején van egy lámpa. Ez a kertet bederengi éjszaka teljesen. Biztosítást kötöttem, ablakokon matrica szintén a riasztóra figyelmeztet + redőnyök vannak az ablakon hogy azt is el kelljen bontani ha be akar jönni. Ajtók 5 ponton zárnak, hosztoldott borovifenyőböl. Komoly zárbetéttel, hogy jó hosszú idő legyen fúrni. Van egy kis pöcs kutya is a kertbe. Más nem tudok tenni. Legfeljebb áramot vezetni ide-oda. Csapdákat lerakni. De, azt ár nem akarom. . .
vegre vmi jo hir is:)
fonokomet is kiraboltak nemreg.meg beszeltek is a betorovel,mikor masodjara ment oda,mert elsore megzavartak es csak eg yfukaszat tudott elvinni. kerdeztek tole,mennyiert adna vissza.persze tagadott. egy barnaboru volt,meg a kb 9-12 eves fia.mert ugye az kicsi,es mindenhova befer
Jé! Nem esik az eső.
Cakát! Majd holnap írok!
Ha véletlen elkötöm a kültéri vilanyt, oszt a betörőt megbassza, engem lecsuknak? Milyen elbaszott buzi világban élünk? Én mikor beszélgettünk ilyenről mondtam faternak. Agyonütöm a betörőt, oszt elásom a kertben. Tavasszal majd kiásom, oszt ami maradt, azt belerotálom a kertbe. Beültetem zöldséggel, oszt még táptalaj is lesz.
Én szereltem be riasztót. Ezt hirdetem is a keritésen 2 helyen, és a házon 4 helyen egy-egy táblával, hogy a G4S távfelügyelettel biztosít, ill. kinn a telszámom ha van valami. + látható helyen kültéri szirána van felcsavarozva. (igaz most bekötve nincs) Van 4 fényvető körbe a házon. 2 db 500 és 2 db 350 W-os halogén égővel. A terasz fölé kb. 4 méter magasra felnyúlik egy vasrúd aminek a tetején van egy lámpa. Ez a kertet bederengi éjszaka teljesen. Biztosítást kötöttem, ablakokon matrica szintén a riasztóra figyelmeztet + redőnyök vannak az ablakon hogy azt is el kelljen bontani ha be akar jönni. Ajtók 5 ponton zárnak, hosztoldott borovifenyőböl. Komoly zárbetéttel, hogy jó hosszú idő legyen fúrni. Van egy kis pöcs kutya is a kertbe. Más nem tudok tenni.
fonokomet is kiraboltak nemreg.meg beszeltek is a betorovel,mikor masodjara ment oda,mert elsore megzavartak es csak eg yfukaszat tudott elvinni. kerdeztek tole,mennyiert adna vissza.persze tagadott. egy barnaboru volt,meg a kb 9-12 eves fia.mert ugye az kicsi,es mindenhova befer