Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

2 év alatt 3520km!
Ja tényleg.
Nem.
Neked azért ilyen sok mert messze laksz. (Debrecen nagyon messze van)
Na jó, nemsokára 56e.
nekem azért ilyen sok a kocsi futása, mert motoros talira is ezzel járok.
NA igen. Jó a diesel, de csak ha nem kell szerelni. Szerettem nagyon vezetni. hüpp-hüp
55e km 7 év alatt? 34 ezer 1 évben.... Nekem azért nagyobb sajnos a futásteljesítményem
Egész keveset autózol. Nekem belement fél év alatt 9 e km.
Igen mert az olcsó, takarékos és gazdaságos modern diesel a gazdagok szórakozása. (én meg szegény vagyok és benzinessel járok)
Amikor megvettem ennek is volt egy furcsa kopogó hangja (németektől jött, még nem volt Magyar rendszáma) sejtésem szerint a nepper aki behozta megfőzte ezt is, mert találtam a kesztyűtartóban egy rossz termosztátot és benne meg nem volt.(és foltokban fehér volt a motorháztető belseje a víztől) Megcsinálták, csak szarul, mert mint a szervizben kiderült az egyik hajtókar nem belevaló volt, picit hosszabb volt mint kellett volna és a nagy sűrítés miatt kopogott az a henger. (mondták hogy vigyem vissza a kereskedésbe de én nem akartam mert marha olcsón hoztam el, 420e volt 2003-ban) 72e Ft volt a javítás: (ha már szét volt szedve) 4 új hüvely+dugattyú, főtengely köszörülés+csapágysor, egy hajtókar, hengerfej felújítás, olaj+ szűrők, gyertyák, termosztát, benzinszűrő és munkadíj. Azóta is pengén megy (55e km-t mentem vele eddig)
Mert Vicus okos lány.
Nekem is az van! (1,4i) Félelmetes hogy mennyire nem megy!
De tényleg baromi kényelmes és nagyon jó állapotban van, ezért nem akarok egyenlőre mást venni mert félek hogy beleszaladok valami kókányolt szarba és akkor csak szidhatnám magam hogy eladtam bagóért a penge kis 19-est.
ismerősöm diesel G astra-ja ba a magasnyomású szivattyú vagy mi a pöcs szereléssel 260 volt.
Eurosporton most megy az Strongman.Van két magyar is,most kamiont húznak.
A Vicusnak is volt egy R11-ese. 1.4 az is ohv vezérlésű volt.
Az Ohv. Egyszer megfőztem, a 4-es henger szoknyája leolvadt, gyűrűk belesültek... Cirka 50-ből felújítva és még a mai napig is megy. Kényelemre 5*, alkatrészárak közepesek.
Az R19-ből az energy motoros vagy az ohv?
Nekem is vóóóóóót

R19 1.4 B, meg a legnagyobb versenyautó Citroen AX 1.4 GTI. félelmetes hogy ment
Mivan francia autóklub nyílt?
a kartelt büntetik is. nemtom miben utazol, de fejezd be, mert rádszáll a gvh.
Állítólag a gátló tetején azt a gumit is cserélni kell!Azt hiszem 8 évente és nem tudom mennyi kilóméter után!Nekünk is nemrég szakadt el!Majdnem eltört a kartel és elég púpos lett a géptető!
Sándorom én ezzel vonakodom egyetérteni. Viszont itt egy indok mellette.
Macskám Ultimate Warriort játszik egy halálra rémült egérrel az udvaron.