Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bár mondta hogy jönnek valami forgatók és biztos sok melója van. (és tele lesz lével )
De hol van pupu?
Ha Thomas venne egy ilyen citroent, akkor Ő lehetne a Fanthomas.
Sanyi azt hiszem hogy konkrétan ez a példány nem téged keres. Te találtad vagy ők kerestek meg?
Hm.
Szerencséd! (még az is lehet hogy megbocsátok)
Csakis! a fura bajuszkapcsolós.
Aki nem szereti a Cirtoent az ne nézze meg:link (thomasnak kimondottan tilos,Ő nézegesse a fehér kenyérpirítóját )
Egyküllös kormánnyal?
Bocsbocsbocsbocs, félreírtam! életem kocsiszerelme, egy telikerekes, hajlítottüveges, td cx, de csakiséskizárólag a régebbiek!
A lényeg itt tudják miről van szó.
Meg a többit is mert egy cég.
A lényeg hogy karbantartott legyen, akkor nem lesz csalódás. (sajnos elég sok van ami nem élte túl a magyarországi ridegtartást és mára egy hulladék lett )
Elnézést, előtört belőlem az elfojtott Hidrós Citró mánia. (de ültem annak idején egy XM-ben és kész lettem teljesen,onnantól valahogy már a nagymerci-bmv sem érdekelt)
Ami még szintén nagy királyság az a hajlítottüveges CX (esz a fene egy olyanért is)
Még az alkatrész árakról: egy hidraulika gömb kb 5-6e ft ha cserélni kell (és kb akkor kell cserélni mint a "normális" autókban a lengéscsillapítót)
egy felújított h.szivattyú (cserében) ~20-25e de többszázezer km-t elmegy.
A kocsi többi alkatrésze sem drágább mint a "hagyományos" társzekereké.
(keress rá pl a itt)
2.1-est rakták a 605 Peugeot-ba is,és az Xm-be is.
Az egy társzekér az említettekhez képest de elismerem az is jó.(kivéve az 1,4-es benzines amelyikben egyben van a blokk és a váltó, ha odamész egy olyannal, minden szerelő egyből akassza ki a szabadság miatt zárva táblát, de az is lehet hogy a "szerviz megszűnt" -et, vagy csak egyszerűen elengedik a kutyákat az udvaron)
Ja, egy szabály van, (bár nem hinném hogy a Golfért ilyennel zaklatnának) HDI-t NE! (nagyon jó de ha a nagynyomású részével gond van akkor drága lesz) Csak sima TD-t (1,9-2,1-est, ezeknek mechanikus adagolójuk van de a 2,5-é már elektronikus tehát kerülendő) A 2,1-es az év dízele volt annak idején többször is, eszméletlen tartós!
Régi bx!
Nagyon süt!
Még meggondolom. (de a buzis témát ne feszegesd előttem mert nem bírom, vedd észre hogy tőlem sem láthattad-hallhattad egyszer sem)
Az látszik.
Be kéne ülni a sok gyökérnek akik ugatnak rájuk hogy ilyenek meg olyanok de még az utcán sem láttak ilyet.
Valami hihetetlen kényelmesek és a rugózásuk valami kegyetlen jó! (mint egy vízágy)
A Francia dízemotorok a mai napig mércék az összes között és a hidrós rugózás sem olyan félelmetes, csak nem ismerik és és amit nem ismerünk attól félni kell mert veszélyes alapelv érvényesül.
A hidrós rugózás nem igazán kerül többe mint a hagyományos, annyi a plusz hogy két-három évente le kell cserélni az LHM-et (a zöld vére a hidraulika rendszernek ami NEM fékolaj, és csak ez jó bele) és a szűrőjét ez van vagy 8-10e ft szervizben. Ugyanekkor nitrogénnel fel kell nyomni a h.gömböket (ha szükséges), ennyi a karbantartása a rendszernek. HA! ezeket rendszeresen elvégzik akkor SEMMI! probléma sincs a hidrós rendszerrel.
A Xantia-XM páros erős késztetést mutat bennem, de igazából egy DS-nek tudnák örülni. (és a Franciák igenis JÓK!, 7,5 éve élek együtt egy Francia példánnyal és volt előtte sok minden más ami nem volt az)