Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

meg is lepődtem rajta...
pedig ,az azért pörgős kis gép
ha az fzr rendben lesz, akkor nem kell mostanában hozzányúlnod...

amúgy teljesen igazad van, kevesebb henger=kevesebb porbélma
kis wr250 4T ha olvastad a motorrevüt a 100.000km tesztet hogy tolta le semmi gondja nem volt izzó és gumicsere. majdnem gyári beállításon volt minden alkatrész...
miért nem? 1 henger 4 szelep 1 karbi 40-50le igénytelen. Nem kell több úgyse motorozom ki a frézit

és sokkal olcsóbb annak a fenntartása?

bár a két célú felhasználás tuti előny
Nem. Valami papírost mert hazajárni is kell majd valamivel.
Nekem például a Jaszinak meg a Snoopynak a dobhangja sokkal jobban tetszett mint a Béláé abból ugyanis semmit nem hallok.
Ja,és az apropója,hogy fzr400-al tolja a srác
Ez se rossz,bár biztos láttátok már:

http://youtu.be/UaQSmjWBQ8o
Ja,beszéltem Vele én is. Azt mondta a bringa marad,motor megy. Van valami eszelős karbon bringája,azért ment el a Hornet. Hát Ő még bringázik,még jó a lába. Sajna nekem már nem.
épp akartam írni hogy nem kellene egy Sima Béla dobbal összehasonlítani a vén kiégett K&RJ dobot, de látom elkéstem
Idén is el tudtál jönni,jövőre is el fogsz. Meg aztán annyian vagytok ott egyrakáson,hogy csak na! Ikim,Snoopy,Fábi,.... Ők is biztos este tekeregnek majd. Nekem sincs itt kivel menni,csak kissb-vel szoktunk gurulni nagyritkán mikor összejön. Sztem egyedül is tök jóóóóó!
rendszám nélkülit akarsz venni?
majd elfogy...
Pénteken találkoztam a V. Ferivel.
eladta a Hornetet.
Valami 50 ccm es enduróval nyomul időnként.
Most néztem jövő évi ütemtervet a filmezésből januártól decemberig 1folytában meló. A semmire nem fogok fenntartani 1 ezres motort,a bütykössel meg tudok itt esténként a többi bütykössel tekeregni majd..
Szia! Nem akar kopni a Golfi! Nincs sor a garázs előtt,nem tolong senki azért hogy vigye.
? ?
Ne mááá! Megint? Pedig nagyon jó kis géped van,és nem egy agyonbuherált szarláda a Tiéd. Sztem aludj még rá párat,mielőtt döntesz.
Tök gyári a hangja? Hű de jó! Akkor nem leszek egyedül a paripámmal!
. legközelebb mosd ki a füled. a Brutál Bélának ilyen hangja van nem tudsz mellette megmaradni .
Nem is érdekel már milyen hangja van összerakom és lehet elcserélem 1 bütykösre itt kint nálunk nagyobb élvezeti értéke van mint 1 spurinak amivel csak városba járni lehet mást nem. Meg az anyagi része se mind1....
hát őrizd meg emlékeidben azt a hangot, mert teljesen elcsendesedett a gép
Igen-igen, mondtam is, hogy nem jó így eltenni a motort. A talin is iszonyat jó volt a mocid! Mind külsőre, mind hang ügyileg. Amikor épp meneteltünk és melléd értünk, vagy épp Te zárkóztál fel ránk, hát húúúú, talán a legjobb hangú volt a csapatba. Sokan mondják, hogy a brutál bélának durva hangja volt, de valahogy vagy nem figyeltem, vagy nem hallottam meg
Valahol még voltak hasonló, hosszabb FZ videók, de elfelejtettem letölteni, majd még rákeresek.

Poti, anno megfogadtam a tanácsot, hogy rossz érzéssel nem lehet motort eltenni, és a téli álom előtt meghúztam a bajszát. De még előtte feltettem az eredeti kipufogókat a gépre, és hát valami gyönyörűen pörgött. Nyoma sem volt annak a lyuknak 4500-5000 körül amire sokáig csak panaszkodtam.
Bezony! Nem is merem most megnézni, mert egyből elkap a hév!
FZR 250! Nagyon bejövős ez is! Sokszor megnézem,és milyen jó érzés,hogy nekem is volt egy ilyenem.