Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kúva jó a postásnak.Egybemozog a ruhája,nem kell külön kínlódni a vetkőzéssel
Mikor a vizszintes eső rajtam fagy meg ,és a taposóról lecsúszkál a lábam,és a kezem hozzáragad a kormányhoz,a táskámat ropogva tudom kinyitni elgondolkozok azon hogy ki az a hülye aki postásnak megy.
Hopp, de jó kis motor olcsóér:
VF750
Helyes!
Dolgozok csak 1-2 percre ugrok be időjárást és titeket ellenőrizni.
na most eg a pofamro la bor.megneztem mit tud az en monitorom,es kiderult,h nem is 15ms-os,hanem 5...
http://www.argep.hu/opinion_14...
Unatkozom kissé. Beszélgess Velem!
Mi van mi?
jaaa
akkor már csak 2-3-at kell aludnod karácsonyi?
nagyon negatív vagy ma.
Örülök, nem erről van szó, de azért még fáradt vagyok, hogy örülök.
jövőhéten péntek-szombat nem dolgozom.
Kezdődik a vizsgaidőszak. Szombaton már vizsgázom.
Már csak 2 óra, kitartás! A cigós viccel az a baj, hogy nem vicc örülj, hogy van melód
Na megkaptuk az ukászt. A szar időjárási körülmények miatt minden utazás lefújva, így a holnapi megbeszélés elmarad. Pöcsér vagyok pont most hétvégén készenléte. Tuti behívnak az időjárás miatt, hogy be kell ülni hibabejelentéseket venni.
4 hete ez lenne az első 2 napos hétvégém.
Vicc:
A tanár magyaráz:

- A számaink az araboktól vannak, a porcelán a kínaiaktól, a naptár a rómaiaktól. Valaki tud még ilyen példát mondani?

A kis Lakatos Lájonel Hozéármándó jelentkezik.

- Tanár úr, nekünk a poharak a sarki kocsmából, a tányérok az étteremből, a bor a szomszéd pincéjéből, a paprika a hátsó szomszéd kertjéből, a kisöcsém pedig a bátyámtól van.
Itt is.
Vastagon van a kocsin a jég.
ÉS ma pont 12 órázok. Még itt verem a f@szom 6-ig, és már reggel is ittvoltam 6-kor.
Nem lesz semmi baja.
Gyulám a trafókat hogy ne ázzanak be, lekezelem vastagon lakkal akkor lehet neki valami mellékhatása? Elvileg nem kéne ugye?
Mármint hogy átváltott
Hurrá örülök neki
öcsipók
Itt is átváltott elb@ssza az ember kedvét.