Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A bowdenjeimre, meg kábelekre (elektromos és nem elektromos kábelek)
Ma délután lasagnát sütöttem de elbasztam.
Mire nézzek?
Ezekre is ránézel szabad idődben pls pls?
De mit kerestél az erdő közepén a nagy semmiben?
Egyébként mi annak idején tekertünk egy hurkot a bovden végére és úgy húztuk a gázt. (nem akasztottuk a kormányra)
Akartam mondani, hogy a cipőmre térdelhetne, de ez kicsit úgy jönne le, hogy meleg vagyok, szóval inkább kihagytam

mesélj valami jó sztorit lóbeltgida
Koszos a térded? ? ? Mi is a szakmád valójában? ? ?
Csak megsajnálnak és löknek a térded alá 1 szőnyeget a kocsiól amíg végzel
Nem vagyok sajnos ennyire nagy mágus, sírva ott hagytam volna a motort és felhívom anyukámat
Valamit tennem kellett balra elfordítottam a kormányt, az a legnagyobb távolság a karbitól, úgy rá a bovden, azt hadd szóljon. Elmondom kura kemény menet volt visszafele
na joejt emberek,imadkozzatok erettem,mert esik az eso,es nem akarom,h koszos legyen a terdem.
Jogos,kocsma után első a család
ne pupu
Nincs gond.
gázbovden ellenőrizd XD
na jol elkeseritettetek,ugyhogy azt fogom tenin,mint minden magyar ember ilyenkor.elmegy leissza magat
durva vagy, jól kivágtad magad!
köszi!
tegnap itt szenvedtunk vele.nehany nagyobb varos utcaszintu kepe fent van.es oylan szerencses voltam,h mind az autom,mind a motorom le lett fenykepezve
80-an másodperc. Fasza a mocid!
megyek 1 kört nemsoká vok
. . . . .
de.felmesz a norcra,beutod,h szilleri szeged 34,es akkor ott lesz
Nah hali Hííjjj , van jobb annál ,hogy a nagy semmibe az erdő közepén elszakad a gázbovden, tökig vizes vagy... Gyorsba megaplikáltam, azt barátomnál lecsaptam a gépet, azt utána csurom vizesen laza 3km-teres gyaloglás... Kész komolyan, kb nulla % esély van erre ,hogy pont ott és pont akkor
Menj igyál 1 kis fahéjas mézes kakaós csokis tejcikét az egészségemre
ez nem ide vág tudom,de kb mennyi idö alatt tölt fel 1 megás netnél egy 10 megás videó?