hmm szóval led?
A személyes véleményem az hogy monitorért max 35-40k, egy jól bevált 22-24"-os típust kell venni, még garival. Én egy Samu 226BW vettem mikor gyengélkedett az előző 30k-ért. De a te pénzed.
Mondtam köszönöm szépen, hogy ilyen mindenre kitérően leírtad, a családi titkot megosztottad velem (szóval akkor piros csipeszt használsz a tejre, itt ronthattam el)
Hát nem olyan egyszerű.
Na akkor nagyon figyel mert csak egyszer mondom el:
1: meggyőzöm magam hogy fahéjas tejet kéne inni
2: ellenőrzöm hogy itthon van-e az asszony
3:hangulatától függően jelzem hogy fahéjas tejet kívánnék fogyasztani (válaszlehetőségek: a: oké, b: mindjárt, c: majd csinálsz magadnak)
4: a c változat esetén kelletlenül odamegyek a hűtőhöz és ellenőrzöm hogy van-e itthon tej (a: van és csinálok, b: nincs, morgok és nem is kellett igazán )
5: ha van, kiveszem a tejet a hűtőből és szükség esetén felbontom
6: ellenőrzöm a minőségét (a: jó, b: már savanyú)
7: ha jó, akkor megkezdem egy 2,5dl-es porcelán pohár 90-92%-ra való feltöltését tejjel (a pohár oldalán két festett piros eper van)
8: a kijelölt szintet elérve befejezem a feltöltést
9: ezután maradéktöltet esetén a tejeszacskó sarkát kissé visszahajtva egy piros ruhaszárító csipesszel összefogom (itthoni protokoll) és visszateszem a hűtőbe
10: kinyitom a mikrohullámú sütő (inox Dimarson) ajtaját és gyakorlott mozdulattal behelyezem a poharat majd becsukom az ajtót
11: az időzítőt 150 secundumra állítom
12: megnyomom a start gombot (a tej melegítése megkezdődik)
13: ha a melegítés elkészül akkor a poharat (a m.sütőajtó kinyitása után) kiveszem
14: ellenőrzöm a tej hőmérsékletét
15: ha megfelelő akkor belépek a spájzba és kihozom a mézet (akác, Magyar, üveges 470gr 850Ft)
16: kinyitom a mézesüveg tetejét (az üveg rögzítése után a tetőt balra kell elfordítani)
17: kiveszek egy teáskanalat a megfelelő fiókból
18:a kanállal kiemelek akkora mennyiségű mézet, amennyivel a kanál még éppen terhelhető, majd ezt még egyszer megismétlem és az üveget lezárom (és visszahelyezem a spájzba)
19: kinyitom a megfelelő konyhaszekrény ajtaját és kiemelem a fahéjas dobozt
20: leveszem a doboz fedelét és a dobozból a benne levő merítőeszközzel kiemelek tetszőleges mennyiséget majd ebből mokkáskanálnyi mennyiséget szórok a tejbe
21: a doboz lezárása után visszahelyezem a szekrénybe majd visszacsukom a szekrényajtót
22: a már használt mézes kanállal megkezdem az összetevők homologizálását és oldatot készítek. (azaz összekeverem)
23: mintavételezés
24: odaviszem az íróasztalomhoz és a fórum olvasása közben elfogyasztom.
Nem egyszerű ez de kivitelezhető.
No ezek kb. ugyanolyanok. Ezek a dinamikus kontrasztarányok nem igazán jelentenek túl sokat. Ami számít az a statikus kontrasztarány. Azt ne tartsd szemmel vásárláskor.
A személyes véleményem az hogy monitorért max 35-40k, egy jól bevált 22-24"-os típust kell venni, még garival. Én egy Samu 226BW vettem mikor gyengélkedett az előző 30k-ért. De a te pénzed.
Na akkor nagyon figyel mert csak egyszer mondom el:
1: meggyőzöm magam hogy fahéjas tejet kéne inni
2: ellenőrzöm hogy itthon van-e az asszony
3:hangulatától függően jelzem hogy fahéjas tejet kívánnék fogyasztani (válaszlehetőségek: a: oké, b: mindjárt, c: majd csinálsz magadnak)
4: a c változat esetén kelletlenül odamegyek a hűtőhöz és ellenőrzöm hogy van-e itthon tej (a: van és csinálok, b: nincs, morgok és nem is kellett igazán
5: ha van, kiveszem a tejet a hűtőből és szükség esetén felbontom
6: ellenőrzöm a minőségét (a: jó, b: már savanyú)
7: ha jó, akkor megkezdem egy 2,5dl-es porcelán pohár 90-92%-ra való feltöltését tejjel (a pohár oldalán két festett piros eper van)
8: a kijelölt szintet elérve befejezem a feltöltést
9: ezután maradéktöltet esetén a tejeszacskó sarkát kissé visszahajtva egy piros ruhaszárító csipesszel összefogom (itthoni protokoll) és visszateszem a hűtőbe
10: kinyitom a mikrohullámú sütő (inox Dimarson) ajtaját és gyakorlott mozdulattal behelyezem a poharat majd becsukom az ajtót
11: az időzítőt 150 secundumra állítom
12: megnyomom a start gombot (a tej melegítése megkezdődik)
13: ha a melegítés elkészül akkor a poharat (a m.sütőajtó kinyitása után) kiveszem
14: ellenőrzöm a tej hőmérsékletét
15: ha megfelelő akkor belépek a spájzba és kihozom a mézet (akác, Magyar, üveges 470gr 850Ft)
16: kinyitom a mézesüveg tetejét (az üveg rögzítése után a tetőt balra kell elfordítani)
17: kiveszek egy teáskanalat a megfelelő fiókból
18:a kanállal kiemelek akkora mennyiségű mézet, amennyivel a kanál még éppen terhelhető, majd ezt még egyszer megismétlem és az üveget lezárom (és visszahelyezem a spájzba)
19: kinyitom a megfelelő konyhaszekrény ajtaját és kiemelem a fahéjas dobozt
20: leveszem a doboz fedelét és a dobozból a benne levő merítőeszközzel kiemelek tetszőleges mennyiséget majd ebből mokkáskanálnyi mennyiséget szórok a tejbe
21: a doboz lezárása után visszahelyezem a szekrénybe majd visszacsukom a szekrényajtót
22: a már használt mézes kanállal megkezdem az összetevők homologizálását és oldatot készítek. (azaz összekeverem)
23: mintavételezés
24: odaviszem az íróasztalomhoz és a fórum olvasása közben elfogyasztom.
Nem egyszerű ez de kivitelezhető.
És a rendszert kell ellenőriznem 5 percenként.