Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ja és nekünk vékony kell? köszörű?
ok no para akkor majd ha kész szólsz. De nagy a gond? vagy van gond? vagy még semmi? de figyelmeztetlek csak az igazat
Hát addigra nem lesz kész mert a betétcserélős emberem egyenlőre nem elérhető (kórházban javítják) ezért nem is mélyedtem bele nagyon. (nekem csak vastag betéteim vannak)
Ne tévesszen meg a dolog 1 ilyen kis szarra simán rámegy 1 deci szín 2500 ft + vagy 1-1.5 deci lakk 1500 és kis szóró1000 5 ezernél járunk és még hozzá sem nyúlt! ! ! ! ! ! És nem mosta el a pisztolyt fél liter hígítóban,és nem csiszolgatta órákig
Nem ismered nézd vissza 1-2 napi termést meglátod ki hol lakik
Gumit tényleg nem festünk.

Papa csak 1 furmányos kérdés.
Hogy állsz a drágával? Sanyi jön fel pestre hétvégén és ha ráérek akkor lehet talizok vele és mondta ha kész vagy akkor elmegyünk meglátogatni és elhozni a vasat de ha nem akkor ? nem tudom mit akartam mondani mert közbe elfelejtettem......
E meg milyen oldal? helikopteren vagy?Vagy honnan fotózol? a fáról?
Jobb képed nincs róla.
Ha a vfr 750-re gondolsz akkor (ilyet csak 88-tól)
izee 63371-es hozzaszolas
//s.cdnadcom.net/sm/forum_o/p/...
8000-et mar ajanlottak ra.de akkor mar sejtem,h miert ker el enynit erte.
amugy hyunda accent alias matild.
o
de
milyen ótó?
B verzió: Vagy kromofágggal lemaratod,és akkor lesz belőle fekete
(vagy megeszi a gumit vagy nem)
jobb ötletem nincs de szerintem senkinek sem,habár biztos akad aki lefesti így is h ezeket tudja. . .
remelem nem az ives javitasra gondolsz (magyarul hajitsam kia gecibe)
Ívelni kell
es ilyenkor mit lehet ennek tenni?
Csak nem villanymotort keresel hozzá?
Na ez pont az a kategória amit 1 normális fényező el sem vállal,mert tudja h akár milyen faszán is megcsinálja, bárhogyan kilágyítja a festéket az rövid időn belül nem az autó dísze,hanem a szégyene lesz.
Merthogy a gumin nem áll ám meg a festék csak valameddig.Rövid időn belül berepedezik aztán kisebb nagyobb darabokban dobálja a festéket .
És ilyenkor szokták megkérdezni :
--ÚRISTEN hol, és ki festette ezt a szart?Csakhogy elkerüljem messzire
Ezeöccá
Sanyi! (vagy valaki szakértő Úr)

Milyen fordulaton dolgozik egy Ikarus kompresszor?
az egesz gumibol van.igen,valoban gumibol.nem muanyag.tele van emiatt repedessel,karcolasokkal, festeklekopassal,meg a szine se jo:)tehat egyszer mar volt festve,de at kell festeni az egeszet ezust metalra.most aranymetal.
Attól függ mi baja van ?Berepedezett a régi festék,nem volt még soha festve,gyári alapozó van rajta vagy maga a műanyag,el volt törve?
Vagy csak unod a színét?
hello:) hasznos munkat:D
figyi mar,feletek mennyiert festenek le metal szinnel egy auto hatso szarnyat?