Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mostmár olvasom.
Nem kell.
Sok a meló? az csak jó, van mit csinálni
Ezt tudtátok?
Az új kresz szerint:
35. Megállíthatja-e kétkerekű motorkerékpárját a járdán?
a) Igen, ha a jármű a járda szélességének legfeljebb a felét foglalja el, és a gyalogosok közlekedésére legalább 1,5 méter szabadon marad.
Feltehetem ide is
Egyenlőre nem értem rá repkedni.
Nem mert a laposon nincs. De mindjárt rakok rá.
Áááh értem. Dejó, mostmár ezt is tudom! Ezzel tudsz kezdeni valamit esetleg? és a lámpára visszatérve, elég erősen világít?
Úgy érted hogy most nem tudsz levelet olvasni?
Akkor majdcsak megkapom, mert se levelező, se gép. Nem toom hova rakni azt a 60 gigát.
Ez azt jelenti hogy az index áramkörének negatív vezetéke nincs, vagy nem jól érintkezik az akku negatív pólusához (az viszont rá van kötve a vázra ezért mondják testnek) és a világítás áramkörét használja fel hogy azon "visszataláljon" akksi negatív végéhez. Ezért villog az első lámpa is. (a fényereje meg azért szar mert elég silány a lámpatest foncsorja)
Kifejtenéd? akartam kérdezni, hogy állsz a repcsis jáccival repülős játékot akartam írni, de tudom Thomas szereti az ilyen cukcsi szavakat
ment
Tudom, meg új levél is kéne, mert az asztalin volt levelező, és az szállt el.
Lusta szar gázolajat eladni,benzines kocsit venni
És még télen is beindul izzítógyertya sor csere nélkül,szar motorral is
Mert nincs neki normális testcsatlakozása.
Majd tavasszal elmesélem, nincs kedvem írkálni. Efektíve semmit, ezért ez baj is, és bánt.
Azt elfelejtettem: galition is kéne
Hát, hogy van egy olyan sanda gyanúm, hogy kicsit bekoszolódhatott és ezért nem a valódi hőmérsékletet méri....esetleg. Meg most eszembe jutott, hogy HA már szaki látja, a fényereje nem kevés a motornak? Sokáig akartam izzót cserélni benne erősebbre, de ha indexelek akkor is villog a lámpa
nem vagy egyedül! mizzu? mi jót csináltál még fro-ba amikor ott voltál? gondolom nem volt mondjuk túl sok időd-kedved mászkálni
Kicsit lemaradtam.
Az...beszarsz...pedig ma Én is melóztam jól szét is battam a kezem, úgy megbaszott a tűztövis, hogy a jobb mutatóujjamat nem fogom használni egy darabig.
A vziet kérdezte, nem a villanyt meg a gázt.
Mi van a hőgombával?