Ezt tudtátok?
Az új kresz szerint:
35. Megállíthatja-e kétkerekű motorkerékpárját a járdán?
a) Igen, ha a jármű a járda szélességének legfeljebb a felét foglalja el, és a gyalogosok közlekedésére legalább 1,5 méter szabadon marad.
Ez azt jelenti hogy az index áramkörének negatív vezetéke nincs, vagy nem jól érintkezik az akku negatív pólusához (az viszont rá van kötve a vázra ezért mondják testnek) és a világítás áramkörét használja fel hogy azon "visszataláljon" akksi negatív végéhez. Ezért villog az első lámpa is. (a fényereje meg azért szar mert elég silány a lámpatest foncsorja)
Hát, hogy van egy olyan sanda gyanúm, hogy kicsit bekoszolódhatott és ezért nem a valódi hőmérsékletet méri....esetleg. Meg most eszembe jutott, hogy HA már szaki látja, a fényereje nem kevés a motornak? Sokáig akartam izzót cserélni benne erősebbre, de ha indexelek akkor is villog a lámpa
Az...beszarsz...pedig ma Én is melóztam jól szét is battam a kezem, úgy megbaszott a tűztövis, hogy a jobb mutatóujjamat nem fogom használni egy darabig.
Az új kresz szerint:
35. Megállíthatja-e kétkerekű motorkerékpárját a járdán?
a) Igen, ha a jármű a járda szélességének legfeljebb a felét foglalja el, és a gyalogosok közlekedésére legalább 1,5 méter szabadon marad.
És még télen is beindul izzítógyertya sor csere nélkül,szar motorral is