Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ábrus bogarat ültetett a fülembe. De biztos megint hülyéskedik, már rég észrevette volna, ha repedt lenne a hengerfej...biztos lenne jele.
jaja mondom, valami rémlik de...
hú, ilyen hálókábelt csináltam én is valami ilyesmi a sorrend,hogy barna-barnacsíkos,zöld.zöldcsíkos.. etc.. van egy általános, de igazából csak legyen ugyanaz a kimenet mint a bemenet
Rendben. Körbelesek, ellapátolom a havat, összesöprök, levagdosom amit úgy látok jónak, hogy le lehet - azért tél van, ilyenkor nem nagyon szeretik a növények a nyirbálást. Valahol még valami? Másik kertbe?
hát, én is reklviráltam melóban oylat, és kurvára semmi nem történt, mikor összedugtam a PC-t és a notit sehogysenem
faszt, szedd ki a vinyót, kösd be azt annyi
Lassan rá fér 20 dvdre. Semmi gond.
Szerintem holnap nincs ott olyan sok meló ne menj túl korán, én kb. 1-2 felé érek oda.
csak óvatosan azzal
ha jól tudom többféle is van belőle, úgyhogy a sima modem-gép kábel nem 100, hogy jó lesz. Régen csináltunk ilyet, valami krimpelő fogó a neve asszem, amivel lehet. A sok színes kábelt kellett bekötni, utána rá a csati, attól függ, hogy milyen volt a kábel (gép-gép, modem-gép) hogy milyen sorrendbe raktad a kábeleket!
A vanish eltüntet mindent... vigyázzá! Nekem van olyan USB kábelem, ami mind a két vége bedugós. Még nem mertem kipróbálni...
Az van is köszi.
cross link kábel, neten ilyet olvastam
hálózati LAN kábellel....mint a netet...egyik vége ide,másik vége oda....
na ez jó kérdés...nem tudom, hogy adatot milyen kábelen keresztül tudsz átvinni laptopról pc-re
Mivel tudom összekötni a lapost, meg az asztalit? Meghalt az asztali, menteni kék.
IDŐPONTVÁLTOZÁS! E héttől már nem szerdán, hanem csütörtökönként leszünk halhatóak a www.motoroshang.hu -n! A Fastride adó, továbbra is olyan adó, amit Te kapsz, és nem te fizetsz! Tehát várunk téged csütörtökön 20:30-tól.
mondanám, hogy tudom milyen, de eddig fizzzer a legerősebb motorom
jah :D de azért vágyódom nagyobb után is :D cbr vagy vtr után visszaülni a banditra bármilyen szép és jó rosszul esik egy kicsit :D
senki sehol?
cakát Pupu
Jó éjszakát vashuszárok.
Inkább motort váltasz mint haverokat
Köszi
Köszönöm szépen vigyázok is rá nem is adnám el mert jó vele menni könnyű lehet borigatni kényelmes hangja is brutál de sajnos nem tudok lépést tartani a cimbikkel igy nem is nagyon megyek velük... egyedül meg már uncsi egy kicsit...