üdv. xboxos havernál vagyok, megvettük a black ops-ot, végig nyomjuk az este otthon elkezdtem délelőtt, egész jó volt, max-on is vitte a gép, olykor-olykor szaggatott csak be. Thomas - mennyi idő a végigjátszás? Hosszú a játékidő? Remélem ám... amúgy mizu?
esszel kell csinalni,es akkor nem lesz gond:) 500bol osszesen 3 alkalaommal volt problemam,de akkor is vissza tudtam allitani a fajlrendszert. en persze nem windows alatt alkotok.
Szerintem jogos a felvetés
Nemrég buktam el 250gb anyagot
Ráadásul C particiót nem tudtam ezzel a szarral növelni, valami hibára hivatkozva leállt a dos alatti művelet
Tapasztalat az ilyen otthon pqmedzsikelt gépek legtöbbx nálam szoktak kikötni hogy ójajj, minden adat elveszett, családi fotók, amin Lajcsika homokozik 2évesen, pótolhatatlan (nekem az ilyesmi 4 helyen van meg, pedig 20 Gigányi)
Partíciók kefélgetése nem kezdő júzeroknak való. Én a mentés, majd új partícionálás+új telepítést választanám, az hamarabb van, és a winnek is használ.
nálam a magic elbaszott egy 500gb-os vinyót
azóta a partition wizard-ot használom, ez az előzővel ellentétben ingyenes, ráadásul a magic-et már egy ideje nem frissítik
en a paragron-t jobban szeretem,de a magic elonye,h winfos alatt is hajlando mukodni.azt hozza kell tennem,h mivel windowsos termek ,csak az esetek 99%-ban mukodik.eddig az altalad kert muveletet kb 500x vegrehajtottam.ebbol 3 alkalommal osszeomlott a fajlrendszer.kijavithato,tehat nem vesztek el adatok,de fennall a lehetosege.
ha sikeresen megcsinalod az osszevonast,a windows a kovetkezo inditasnal kiirja,h hibas a szabad terulet,blabla, futtatni akarja a scandisket.ez termeszetes,hagyni kell,had futtassa le.
http://youtu.be/BX8M09NBZ3g
megfiatalodom, ahogy olvasom a fórumot
újra középiskolásnak érzem magam
nem értem miről beszéltek csak azt, hogy számítógéppel kapcsolatos
Nemrég buktam el 250gb anyagot
Ráadásul C particiót nem tudtam ezzel a szarral növelni, valami hibára hivatkozva leállt a dos alatti művelet
Partíciók kefélgetése nem kezdő júzeroknak való. Én a mentés, majd új partícionálás+új telepítést választanám, az hamarabb van, és a winnek is használ.
a home változat ingyenes
azóta a partition wizard-ot használom, ez az előzővel ellentétben ingyenes, ráadásul a magic-et már egy ideje nem frissítik
ha sikeresen megcsinalod az osszevonast,a windows a kovetkezo inditasnal kiirja,h hibas a szabad terulet,blabla, futtatni akarja a scandisket.ez termeszetes,hagyni kell,had futtassa le.