Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Teccik.
Akartam mondani...mindkét moci király nagyon!
Baromi bőkezű vagyok ma.
Liliennek is egyet:link
Pillázz ide öcsi:link
Kicsit mintha kajamániás lennél mostanában, nemde?
Pupu keresnek:itt
Oroszkrémtorta!
Nekem is 2GB ramom van, elég jóféle ráadásul, de csak 800-as. Nekem is 49%-on van a RAM-om pedig csak firefox megy, vlc és msn. Tudsz nekem is valami jót mondani?
majeszti drag.
jéézusom, rosszul lettem, olyan durván menő gépeket találtam a cikkhez:
me lopni akarja a gázolajat
Jaaaa.... de ott is lehet hibernálósdi, virtualRAM meg biztos van. Pár100mega helyet nyerhecc gyorsan, meg temp könyvtárból törüjj mindent.
De van. Az enyémnek semmi baja.

Amúgy én se értem, mé akarsz Te autót, amennyit mész vele, azzal az a Golf örökös. Vagy a cseréből pénzt akarsz nyerni? Úgy esetleg... de az a D, amit 200é adnak, biztos xar.
Várgyál ez az asztali. A lapos kafa.
Ja, tilts le a hibernálást, az lefoglal 2G-t, amekkora a RAMod. Egy ideig jó lesz így is. Meg a virtuális RAMot, amit beszéltün, végszükség esetén.
Azt úgy nem tudod.
De nem akarom újratelepíteni. csak hozzá akarom adni a chöz.
Ha a d-t nem akarod bántani akkor ne bántsd...egyesítésnél meg fogja kérdezni, hogy mit is akarsz pontosan
Még egyszer. Én is így szoktam. na most a d.t nem akarom bántani, de a c 3 fele szakadt, és nem fér a win. vagyis megy csak tele van, de van még 10 gb ami leszakadt, azt akarom hozzá rakni. A d-t nem tudom lementeni,
Nagyon helyes szabály! azon törtem magam minap, hogy a busz sávban elsőbbségem van-e a busszal szembe...
Persze. Én állandóan azt csinálom, hogy csinálok egy partíciót a windows-nak és a többin van az adat. Így ha a windows beszarik, akkor sincs adatvesztés.
90. Forgalmi torlódás esetén kell-e az álló járművek elé soroló motorkerékpárokra számítania?
c. Igen, az álló járművek mellett, vagy azok között.
Kérdeznék szakik. tudok e úgy partíciót formázni hogy az egyik ne sérüljön. 2 helyet 4 lett, és össze kéne vonnom a c-t