Tomi ne haragudj,de nem tudom megvenni. Most jelen pillanatban, még telóm sincs.Engem mondjuk nem borzaszt a dolog. Ígért egyet az egyik barátom,csak úgy,és addig amíg nem tudok venni. Sajnálom,pedig nagyon fullos a telód,és nagyon tetszik.
Megdőlt a rekord, 172 km/h-t mértek. Elcsavarta a Margit hídon az ideiglenes lámpákat, megrongálta a t-mobile-os adótornyot, azért is nem volt 3G nap közbe.
Sziasztok! Bitang szar idő lett déltől! Érdekes! Hajnalban még 10 fok volt,délben +1,és havas eső,iszonyat szélvihar,alig tudtam bringával visszamenni,majdnem fellökött a szél.
Nemár. Kurva jó sztorija van! mondjuk a nagy öldöklés közbe én is inkább a képet nézem, nem a szöveget fordítom. Havernál 82cm-s tv, 5.1-es nagyon jó féle házimozi van és úgy azért fílinges volt, attól még, hogy xbox-on karakterekkel csúnyább mint pc-n...de legalább ott nem szaggat be.
Telószámot, és eamilcímet majd dobj ide, vagy az emailemre.(addig nem engedi megrendelni a futárt,mert ezeket meg kell adnom) megjött a zsetta amúgy
Jah és itt a kép a csomiról Tudom csúnya, de házi
ÁBRUS kéne nekem egy email cím és a teloszámod! Gyorsba, fél órán belül,hogy a futár már holnap elvigye a csomagot
Most rendelem meg, mert most találtam dobozt, addig nem mertem még nem voltam benne biztos ,hogy ma lesz doboz
Megdőlt a rekord, 172 km/h-t mértek. Elcsavarta a Margit hídon az ideiglenes lámpákat, megrongálta a t-mobile-os adótornyot, azért is nem volt 3G nap közbe.
Csúnya idő volt.
mindenen megtapadt, de ha van 3 cm sokat mondok.
Készítettem néhány fotót a kertben.
Jah és itt a kép a csomiról
http://prohardver.hu/hir/monit...
Most rendelem meg, mert most találtam dobozt, addig nem mertem még nem voltam benne biztos ,hogy ma lesz doboz