Markoati. a másikat nem akarod felújítani? Nekem is van egy feles yzf 750r blokkom Igaz azon nincs egy db hajtókar, henger,hengerfej meg mitomén mi 15ééé bárki vihetné
Oda adom a komplett motor alját 20 ezerért.Kuplung már nincs benne de a blokkot még nem húztam szét.Váltó benne pihen+főtengely és barátai.hengersor is megvan,dugóstól egész jó állapotban meg a komplett fej is de a szelepek külön vannak.
Kábelköteg van,gyújtásdoboz már nincs,karbisor szintén nincs.Kilométert nem tudom sajna de nem sok mert akitől vettem pont 1 héttel előtte rakta be ezt a blokkot a motorba,utánna fogta magát és hanyatt végta a gépet kerekezés közben.Hozzám meg így törve jött a gépezet.Nekem alkatrésznek kellett.telók és fékek végett.Jelenleg nem lehet beindítani mert kint a blokk magában,szívók bedugózva és várja pihenve a gazdáját.Karbisor passzol az FZR-ről.szerintem a gyújtás is.
Nincs 200km.Az nem a világvége.Amúgy úgy gondoltam hogy akinek kell az eljön érte. Küldhetem postán is de az majd a duplája anyagilag,bár még úgy is igen jó ár egy komplett motorért.
Van esetleg egy bontott YZF blokkom is ami hajtókarcsapágy hibás.
Gyújtás, karbik stb, szóval mi van hozzá (nem feltétlen ebben az árban), mennyit futott, esetleg indítható?
Van esetleg egy bontott YZF blokkom is ami hajtókarcsapágy hibás.
dobj egy mail hogy gondoltad?
http://www.kepesmotor.hu/motor...