Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekünk is az van 25 éve. Van ám abból nagyobb is
na vegere ertem a 2 napos termeseteknek.elment a munkaidobol masfel ora.szemetek
az tenyleg jo!kedvenc sutim:)
+ ha letiltja a renszervisszaallitast,akkor nyerhet akar 10gigat is.(atlagos esetben 1-3gb)
particio magic, v paragorn:)
particiomagic. minipe cd-n 2 is van.
Nekünk anyámnál cirkó volt, és kurva király vót! kiskoromban annyit pancsiztunk, amennyit akartunk, mindíg azt hittem v.bojler a szegényebbeknél van, mert miazhogy eelfogy a melegvíz? -hát most v.bojlink van miával, és egy nagyobb mosogatás, + miahajmosás után könnyen ciki van.
Lehet biztonságos volt, de Tom majdnem elaludt 5.03-nál.
Ja, és 5.36-nál nem adott a gylogosnak elsőbbséget.
ja,h vizszamlarol van szo?hat az sokkal egyertelmubb
en ezt szrutem le:
2000Ft/ho megtakaritasert kifizett x osszeget az atepitesert.gondolom a gaz nem ingyen van,szoval konkretan jol beszopta az atalakitast.amugy meg a gazboyler sosem ad le olyan egyenletes homersekletu vizet,mint a villany.ha nekem egyszer hazam lesz,tuti villanybojler lesz benne.
Rendben.
Fúú, ez hatalmas vidi, kötelező mindenkinek!

http://youtu.be/aLAVx19vOZw Singal, Manoeuvre[/L]
en meg hizok egy tabla csokitol.kapjatok be
Reggelt Elvtársak!

ábrus én nem linkelek Neked több zenét, mert Neked semmi sem tetszik azon kívül amit Te szeretsz. Nem random linkeltem, ezeket régen sokat hallgattam. Most meg vagyok bántódva
Hát akkor érthető a kb. 50%, mert itt minden be van kapcsolva, hogy szépséges legyen...vennem kell bele akkor még 1 2GB-s kit-et. Csak nem tudom kapok-e még ilyet egyáltalán. CSX
vettem bele újat, jófej haverunktól, sándortól.
nalam a hengerfej volt repedt,de azt csereltek.
vagy ha keri,megcsinalom neki itten:)
kulso rackkel.kieszed a HDDt az asztalibol,belerakod egy usb rackbe,azt rakotod alaptopra,es kesz.persze ezzel feltetelezem,h a meghalt azt jelenti,h nem indul be:). ha bbotol,akkor meg minipe lemez be,adatmentes halon keresztul,v esetleg a winyo msik particiojara,es ujratelepites.(minipe-n lehet particionalni is)
Ok köszi. Na teljes felújítás van ma,fodrász,és persze meg is borotválás! Haver a fodrász,és ilyenkor mindig lehúzza a képemet. Nem pénzzel!
Ingyé menne.
Ja, arra tippelnék én is, de lehet hálókártya driver vagy hardver hiba is, vagy akár hálókábel, rúter (a féreg valószínűbb)
Domesztoszt neki ! *

*nem tom, mi a jó féregirtó mostanában, nekem 2 éve nincs ilyen gondom, nézd meg, az origo szftverbázisban mi a toplistás irtó, az biztos jó lesz.
Gyerekek! Tudjátok Kömlődön van egy kis presszó a csárda alatt,és vagy fél kilós töpörtyűs pogácsát adnak 120ft-ért! És isteni finom!
Van még egy kicsi rá,ha lenne normális.