Nekünk anyámnál cirkó volt, és kurva király vót! kiskoromban annyit pancsiztunk, amennyit akartunk, mindíg azt hittem v.bojler a szegényebbeknél van, mert miazhogy eelfogy a melegvíz? -hát most v.bojlink van miával, és egy nagyobb mosogatás, + miahajmosás után könnyen ciki van.
en ezt szrutem le:
2000Ft/ho megtakaritasert kifizett x osszeget az atepitesert.gondolom a gaz nem ingyen van,szoval konkretan jol beszopta az atalakitast.amugy meg a gazboyler sosem ad le olyan egyenletes homersekletu vizet,mint a villany.ha nekem egyszer hazam lesz,tuti villanybojler lesz benne.
ábrus én nem linkelek Neked több zenét, mert Neked semmi sem tetszik azon kívül amit Te szeretsz. Nem random linkeltem, ezeket régen sokat hallgattam. Most meg vagyok bántódva
Hát akkor érthető a kb. 50%, mert itt minden be van kapcsolva, hogy szépséges legyen...vennem kell bele akkor még 1 2GB-s kit-et. Csak nem tudom kapok-e még ilyet egyáltalán. CSX
kulso rackkel.kieszed a HDDt az asztalibol,belerakod egy usb rackbe,azt rakotod alaptopra,es kesz.persze ezzel feltetelezem,h a meghalt azt jelenti,h nem indul be:). ha bbotol,akkor meg minipe lemez be,adatmentes halon keresztul,v esetleg a winyo msik particiojara,es ujratelepites.(minipe-n lehet particionalni is)
Ja, és 5.36-nál nem adott a gylogosnak elsőbbséget.
2000Ft/ho megtakaritasert kifizett x osszeget az atepitesert.gondolom a gaz nem ingyen van,szoval konkretan jol beszopta az atalakitast.amugy meg a gazboyler sosem ad le olyan egyenletes homersekletu vizet,mint a villany.ha nekem egyszer hazam lesz,tuti villanybojler lesz benne.
http://youtu.be/aLAVx19vOZw Singal, Manoeuvre[/L]
ábrus én nem linkelek Neked több zenét, mert Neked semmi sem tetszik azon kívül amit Te szeretsz. Nem random linkeltem, ezeket régen sokat hallgattam. Most meg vagyok bántódva
Domesztoszt neki ! *
*nem tom, mi a jó féregirtó mostanában, nekem 2 éve nincs ilyen gondom, nézd meg, az origo szftverbázisban mi a toplistás irtó, az biztos jó lesz.