Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az vagy helló.
. . . .
. .
bunkó vagyok.
Sziasztok::::::::::))))))))
Persze hogy nem szép mert csodálatos
nem szép külsőre...
Úú. Ezt mindig is ki akartam próbálni, csinálni is szívesen csinálnám. Olyan dolog ez Nálam mint a bobcat-ezés. Azt is tök szívesen csinálnám!

Persze Feri, ez alap szabály.
elvbol nem utok meg not.igy neveltek.
Poti képzeld, én hasonlón melóztam mikor tanultam. 1 hónap, és meglett volna a hivatalos cnc-m.
Pöpec, irigy kutya vagyok
Van 1-2 okoska, egy pofont azért megérne ilyenkor a dolog. Csúszik az út? AKKOR NE ÜLJÉL KOCSIBA PICSA!
oszinten szovla akkor reszkettem az idegtol,most mar csak rohogok rajta. mindig tudtam,h az emberek hulyek,de hogy ennyire,az mar durva.es meg o orditott velem
ilyen gepet lattam itt az egyik szegedi kozepiskolaban.sajna nem munkakozben,de azt mondta a tanar,h eszemletlen dolgokra kepes.
gyerekek, ma ujat tanultam.ma megertettem a noi logikat!
a tortenet a kovetkezo.johangulatban mentem haza autoval,es elerkeztem egy keresztezodeshez.lasd 1, abra. zoldre valtott a lampa,es elindultam.kozvetlenul a zold jelzes elott a masik iranybol balra haladokat engedte a lampa.,es elerkeztunk a masodik abrahoz. tudni kell,h en egy olyan sofor vagyok,aki szinte mindenkit beenged,aki szabalyosan kozlekedik.elozekeny vagyok,soxor lemondok az elsobbsegemrol.ezalol kivetel,mikor nem kerik,hanem koveteleik,h lemondjak rola.magyarul az agressziv soforoket nem toleralom. a 2. abranal a kocsi mindossze 10 centire volt az enyemtol.nem ,nem a ket tukor kozott,hanem az o tukre es az en kasznim kozott.nem engedtem be,erre kurtolt es fenyszorozott.en mivel jo hangulatban voltam,beletapostam a fekbe.erre csak folytatta.na gondoltam a kurva anyad,csak jojjon egy piros.jott.szepen megalltam,kiszalltam,es odamentem a mogottem levohoz,h megis ezt hogy es mi modon gondolja,mert hat kresz szerint nekem van elsobbsegem.(en vagyok a zold auto) ahogy megyek oda,latom egy 40-es picsa ult benne.na fasza,meg se tudom utni.mar nyomta is le a kozpontit. jokedvvel bekopogtam,h itt most kreszoktatas lesz.mondtam neki,h aki a piroson jon at,ne pofazzon,nem engedem be.nekem esik,h o meg zoldon jott at.mondom ok,de megis hogy kepzeli,h ramhuzza a kormanyt?azt mondja neki volt elsobbsege?erre elmagyaraztam,h en egyenesen haladtam a zold lampanal,o savot akart valtani agressziv modon,milyen elsobbsegrol beszel?es itt ledobbentem.a valasza utan egyszeruen megvilagosodtam,es megertettem a noi logikat.egyszeruen annyira lefagytam(na nem a hidegtol), h nem tudtam mit valaszolni.azt mondta azert van neki elsobbsege,mert csuszik az ut,es ilyenkor kotelezo beengedni a masikat.meg hogy o nem ugy vezet, mint en,hanem benegedett volna.kozoltem,h agressziv autosokat nem engedek be.akkor meg a fejemhez vagta,h o nem agressziv.kifogytam az ervekbol.belattam neki van igaza.visszamentem az automhoz ,es innentol kezdve igy vezettem.mit ad isten,pont egy olyan keresztezodesnel alltunk,ahol ugyanez a forgalmi helyzet volt.elindultunk,es be kellett engednem azt a 3 autot,aki a kulso savban allt(be akartak sorolni),mert hat csuszik az ut,es nekik van elsobbseguk. aztan a kovetkezo keresztezodesnel lattam,h var egy auto,aki jobbra akar kanyarodni,be elem.az o logikaja alapjan megint neki volt elsobbsege,mert csuszik az ut,es hat nem lehet,h kockaztassak,ez felulirja a kreszt.ot is beengedtem.de lattam ugyanarrol az alarendelt utrol kb 50 meterre votl egy masik auto.isten latja lelkem,nem kockaztathattam,meg kellett varnom,h odaerjen a keresztezodeshez,es balra akart kanyarodni.csuszik az ut,vartam kb fel percet,hatha a szembejovok is belatjak,h csuszik az ut,ilyenkor nincs elsobbsegunk,sajnos nem lattak be,igy tovabb kellett haladnom.de azota is rossz erzes tolt el,h nem engedtem be.egyszoval noi logika szerint,a kresz mit sem er!ha csuszik az ut,annak van elsobbsege,akinek egyebkent nincs!
Apple iPhone 4 G csak azt hittem abból is rájössz ahogy írtam .
Az van Poti a proci és a ram alaplap tökéletesen 1 be van hangolva de erről Öcsém tudna neked sokat mondani. Sok játék procit használ pl a cs source. Ha nincs rendesen beállítva a lap proc ram papíron lehet erősebb a géped de csak PAPÍRON.
A hűtésről meg csak annyit hogy jobb hatásfokkal dolgoznak a ramok meg a vga ugyanis ha van jó hűtésed a tuningot is lehet keményebben erőltetni.
www.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3D..." target="_blank">CNC sisak

ez mekkora király
Lehet, hogy az ati-val van baja a game-nek sok játék nvidia-s.
Semmit sem mondd. Nem vagyok én guru
E8400
HD4850 512 DDR3
gigabyte ep 45 ds3
2x1 gb csx ddr2 800 mhz
500w fsp táp

a hűtés nem fps növelő

ergó a memórián kívül mindenben erősebb a gépem. Ennyit számítana a memória megahertz része, az a lap se kezeli a ddr3-at...érdekess
De nem is izgatom magam. Jövőhéten Karácsonyi jutalom és jön az AIP4g P071 ez mond neked valamit AIP4G
Na hogy megnyugtassalak 28 a minimum és 67 között van átlag 40 fraps el néztem meg.
Nah hali jajah az a vége
Folyamatában mivel mutassam a fraps levesz 1 csomó fpst mikor felvétet csinálsz. Gyere ki és meglátod