Szia!
Igen, így van, szerencsére balkezes vagyok, illetve inkább két kezes, mert a jobb volt az erősebb. De a kedvesemnek így is sokat kell segítenie. Egy qrva vajaskenyeret nem tudok megkenni egyedül.
főleg ha itt lesz a majesty, akkor azzal tudunk közlekedni ketten is, pestre meg itt a zip, így mehetünk kétfelé is dolgokat intézni ha nincs fagy vagy nagy eső, azt kész
néha én is elgondolkodom a brava eladásán évi 5 alkalommal KELL kocsi, most abból a havi 40ezerből amibe kerül a fenntartása, tudnék mire költeni, és most aztán téllegkonkrétan hétvégi autó lett most is, vasárnap, csak hogy megjárassuk kocsikáztunk el a redbaronba törökbálintra amúgy max a 3km-re lévő aldiba mentünk volna csak, a két hétben egyetlen alkalommal
98 decemberi. 1.4 benzines, de ha taposod se eszik többet 6nál... nem tudom ,hogy és mit csináltak vele de meg áll annyiba, és ahhoz képest megy is szépen! Állapota teljesen jó, egy deka rozsdafolt nincs rajt. Komoly törése se volt,annyi,hogy egy újgazda srác nekikoccant, ezért hátsó lámpát kelett cserélnünk, meg a lápba alatt festetni a kasztnit. Neki meg leszakadt a mercijén a lökös,kitört az első lámpa,index vele együtt meg a ködlámpája xDD Persze neki állt feljebb 165e kmter van benne. 132-vel vettük kb másfél két éve. Amikor megvettük cserélve lett a vez mü szíj,feszítő, olaj,olajszűrő,levegőszűrő. Pár hónapra a befecskendező elektronika vagy mi a rák, és a belső hűtője,ami a benti teret fűti. klimás,cirkálos,immo,fényszoró magasság állitás, légszákok,központi,elől elektromos ablak,asr, abs,váltózás meg az indítása ami így extrának említhető. Szóval hiába ütik ki az immot,baszhatja,mert nem tudja elinditani. elől dupla falú tárcsák vannak. Hát kb ennyi röviden
Nekem az első kocsim egy Trabi volt.
Abba nem cseréltem sose olajat.
Mondjuk volt egy Ford Esvortom is, abba se cseréltem. Bár az csak 1,5 hétig volt meg.
kiveszed a vízbőő a zoxigént? ill. az olajból a vizet.
V. színű a Lindénél a gázt könnyebben kivennéd.
Ábrus Te ehez értesz.
Az orvosi acetiléngáz (asszem altatnak vele) és a Dissous (disszu)gáz amivel hegesztenek az ugyanaz?
én a bravaról olvastam, hogy ebbe nem kell olajcsere, a gyárba berakták, aztán kész úgyh, ki se nyitom a motorháztetőt. ja, de, ablakmosót tavaly tettem bele
De odamentünk, körbenézte, kihozott vmi szinmérőt is, kipróbált mindent...tetszett neki úgy tünik, főleg a két pontos indítása,( két pontot meg kell ériteni,gyújtás ráadása utána,hogy induljon a kocsi) azt csak annyit mond,hogy pillanat-3perc múlva jön- hát ,hogy ő nézte a neten,hogy 450-500kröül mennek... és rávágta hogy max 350et ad érte... pff
Hát most már tudjuk, csak írtak emailt,hogy kp-ra megveszik az autót. Úgye nem jött össze,hogy neked a ppsel elküldjem a blokkot, és ha már leugrunk hozzád, akk már nem tart semeddig felmenni pestre... egy próbát megért. De olyan jól adták elő emailben,és határozottan,árat is tudták... akkor miről beszél? nah mindegy is...
Igen, így van, szerencsére balkezes vagyok, illetve inkább két kezes, mert a jobb volt az erősebb. De a kedvesemnek így is sokat kell segítenie. Egy qrva vajaskenyeret nem tudok megkenni egyedül.
akkor a jobb alkarod tört több helyen, igaz? Így akkor az fel van kötve, és tudsz mozogni, ill. ha nehezen is, de mindent meg tudsz csinálni?
és mindenki másnak is
Csak úgy érdekel.
Abba nem cseréltem sose olajat.
Mondjuk volt egy Ford Esvortom is, abba se cseréltem. Bár az csak 1,5 hétig volt meg.
V. színű a Lindénél a gázt könnyebben kivennéd.
Ábrus Te ehez értesz.
Az orvosi acetiléngáz (asszem altatnak vele) és a Dissous (disszu)gáz amivel hegesztenek az ugyanaz?