Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát pörög az biztos! Sokat nem mentem vele. Üllés pozíció az kényelmesebb,de a szélvédelem az fos,fék jó ,futómű meg iszonyat kemény az FZR lágyabb volt . Szokni kell a vasat
többnyire?
a munka elsödleges volt mostanság de innentöl már szabadságolom magam vagyis erre az évre
Szeva Pisti rég hallottam rólad.
Pont egy olyanra ültem fel, alig bírtam vele elindulni
Többnyire én is ezt az elvet vallom.
Nem ezen töröm magam egésznap...belehallgattam, annyira volt jó, hogy ki is kellett lépnem, túl kevés vagyok ehhez.
és bevált a kis aranyos R6 os ?
faszom, emlékezhetnél, hogy motoroshang.hu
Hangvilla az kő!
kösszi de már rég elkészül bár a sokat nme voltam ide fent mostanság te meg eladtad az fzr -t végülis yamaha ez is az is és még testvérek is szinre aránylag az ennyémmel ,
Remélem mindenképp jöttök tavasszal a talira!
Biztos, hogy jó lesz. Csak azért nincs még kész, mert mondtam ábrusnak, hogy igazán nem sürgős, tavasszal le is vizsgáztatja ott Náluk, Én meg csak értemegyek és minden jó. Már csak a gumát kell itthon felrakatnom, meg még megvennem hátulra.
Helló szép lett a fejidom !Gratula
de azt azért tudtam mert bele szoktam olvasni a dolgokba ha van időm akkor legalább talán jó lesz tavaszra és végre használni is tudod
Nem is tudod, ábrusnál van a kicsi Ő szerelgeti most...kiderült, hogy minden baj forrása, egy átszakadt benzinszűrő volt a tankba és pár tömítés, és kábel..
persze holnap indulok is balcsi körutra a kicsikém már élvezi a fűtött garázs elönyeit
Helyes, nem szabad túlzásba vinni, mert megárt. Mivel töltöd a hátra lévő napokat? Motorozol?
ma végeztünk erre az évre már ideje volt ugy hogy én már az idén nem dolgozok semmit
Szija Pistiiiiii. Hát 1000 éve nem hallottunk felőled melózol gondolom ezerrel. Mesélj
Szép estét! én most vagyok itt
Sehol senki, megint. Holnap elmegyek reggel tüdőszűrésre, mert kelleni fog a kéjefszíbe.