Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mindenképp délután mert suliba vagyok.Okés? mondjuk 4körül. De most megyek mert holnap,vagyis ma suli, lassan. Holnap beszélünk. Sziasztok.
Délelőtt felhívhatlak. (egyszerűbb) De mondom: semmi konkrét csak elgondolkodtam rajta!
dobsz valami képet? Azt holnap beszélek faterral. Meg pár infot a kocsiról
De előrebocsátom: egyenlőre ez csak egy elképzelés
Gyűlölöm amikor egy film elején van a stáblista..
R-19 1,4i
Kék.
Milyen kocsi?
Azon gondolkoztam hogy van egy autóm meg 200e kp.
Pont most vittem lejjebb, mert valahonnan pénz kell szereznünk...
Az 580-at látva asszem semmire.
Nálunk kimondottan ki szokták emelni hogy pályakezdő is lehet. (fel tudnak venni valami lóvét utána támogatásként)
Csapjad ábrus, te mire gondoltál?
nah ez így jobban hangzik Csak majd én pályakezdő leszek,azt sehova nem fognak felvenni...
ábrus, ahogy a nővérkém ismerem, neki nagy lesz ez az autó...úgyhogy repüljetek rá a dologra bátran.
Majd poti mondja mi van aztán beszélhetünk.
Elkeserítően hangozhat hogy a cégnél ahol dolgozom (nem szeretem a nevén nevezni mert esetleg még -érte) az IT-s kollégák bére (8 órában) bruttóban hármassal és négyessel kezdődik (pontosan nem tudom)
pestre kell menni.ott angol nyelvtudassal,meg papirral tobbre mesz,mint itt videken.ha megtanulnek normalisan angolul,valoszinu en is a duplajat keresnem,de en nem vagyo knagyravagyo.ebbol kitelik a napi betevore,es nekem az eleg.
Nah, szép kilátásaim vannak így a jövőre... ennyi erővel cseszhetem a rendszergazda, meg a Cisco papírom majd...
elkeserítő.
ez van.es a "van"-on van a hangsuly.mar 2 eve koynorgunk egy 3. emberert,de termeszetesen nem lehetseges.igy izzadunk,toljuk a hataridoket,es imadkozunk. de nem panaszkodom,nem csak en vagyok ilyen munkahelyen,ahogy latom.
Ha van msn-ed akkor vegyél már fel pls és beszélünk. tamas.kovesdi@hotmail.com
de ennyi munkáért ennyit kapsz? iszonyat gáz ez az ország!
Kolléégaaa vagyis ha minden jól megy potiii gondolkodj,vagy a tesod vagy ki akart kocsit
a vicc az egeszben az,h kevesebbet keresek,mint thomas07.
br 185.000Ft-ot kapok.