Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szívesen
leereszteni en a bal oldalon az also csovel szoktam a 600-ast.a gravitacio a tobbit elintezi.
feltolteni ott kell a tank alatti sapkan keresztul,aztan jo sokaig nyomogatni az also csovet,amit emlitettem a legbuborekok miatt.majd ha ugy erzed mar tobb nem fer bele,feltolteni a kiegyenlitot, beinditani,nezni a szintet,es ha fogy belole utanatolteni. a mennyisegrol fogalmam sincs.
jol van,akkor nemcsak en fogok ki ilyen idiotakat,latom mas is kifogott:)
utolag en is mar banom,h nem jelentettem fel kozuti veszely okozasaert,de akkor, ott annyira lefagytam a valaszan,h kopni-nyelni nem tudtam.
Képek még nincsenek a mociról feltöltve . .
NM. . .
Köszönöm szépen békessanyinak,és pupunak a gyors választ.
ilyen hidegben sál és kesztyű is kell
Ma nehezen forog az agyam. Vág az eszem mint a furkósbot.
A melegítésnél a sapkát tedd rá,és így beletágul a kiegyenlítőbe.
2,3 litert ír,de hidegen feltöltésnél csurig a betöltőn keresztűl,és nyomkodd meg közben a gumi vízcsöveket. Igy ki tudod a levegőt nyomkodni belőle. Aztán ha tele,akkor a kiegyenlítőt féli hidegen.Aztán ha megmelegszik,akkor úgyis feljebb jön,és a felesleg kijön.
Jó bele a csapvíz is ha előtte felforralja
Ja,és ne tiszta csapvizet! Csak desztvíz és fagyálló! Az enyémben csak ez volt,és nézd csak milyen tiszta a rendszerem. 87-es a vas.
Tök mind1 mennyi kell csurig oszt jólvan
én meg minek koptatom a billentyűmet ha leírod előttem.
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ szakad a hó
Keresem a pontos mennyiséget,majd írom,ha meglesz.
A vizet a kupakon keresztül töltöd hogy mennyi kell azt nem tudom. Én töltöttem bele és mikor tele lett kicsit ráindítottam és megint töltöttem bele. leengedni a legalsó ponton tudod, az baloldalt a hűtő alatti gumicső ami a vízpumpába megy. Az ülés alatti tartály a tágulási tartály ott van 1 szinten tartó jelölés a között legyen a vized.
Én raktam bele 1l fagyállót a többi víz.( de ezt magadnak kell beállítanod felelősséget nem vállalok.
Szia! Én a vízpumpa alsó vízcsőnél engedtem le,és a betöltő sapkán keresztűl töltöttem fel. A kiegyenlítőt a két jel közé hidegen,a fölöset kinyomja baj nélkül. 3liter körül asszem.
a gyári kerekekkel is gurul a Golfi, ez csak extra pénzkiadás lenne
inkább elköltöm apránként a javítgatására
köszi, az ár jó csak a pénztárcával van a baj
Sziasztok.lenne egy pár kérdésem
1.mennyi víz kell a hűtőrendszerbe.(fzr1000 89)
2.hol lehet leengedni a vizet belőle.
3. feltölteni a hűtőt azon a kis sapkán keresztül kel,vagy az ülés alatt levő tartályon keresztül?(vagy az csak a tágulás miatt kel az a tartály!) előre is köszönöm és szép napot mindenkinek.
Ha Neked kell akkor 60000,de olcsóbban nem adnám,mert az esetleges átírásra kellene a zsééé.
magamnak gondoltam, de ennyi pénz a világon nincs
Akkor délelőtt nézz majd rá,és írom a márkát.