Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na ezeket énsem érte.
Egy órajelet még visszatudok venni. Én pl. gondolom a memónál az olvasási és rási késleltetést akarjí állítatni. Én nem gondoltam, hogy azt lehet. Eddig csak tezteltni teszteltem, oszt akkor kiírta.
ujra elolvastam (10-edjere) az utolso 3 sort nem ertem,a tobbi menni fog.mit ertesz HT alatt, az 1000 mit takar, es mi a szinkron,asszinkron?marmint azt tudom,h mit jelent szo szerint,de itt mit jelent:) mert en pl abszolute szinkronizalva vagyok 5 sorrel.de a 6. mar asszinkronba van velem.
imdlak
lovesem sincs,mirol beszeltel,meg sosem huztam,allitgattam semmit se.mindig auton hasznalok mindent.ezeket is o allitotta be maganak. egyedul az orajelet vettem vissza 100MHz-re,mert ez egyszer mar bevalt amugy megtisztelo,h ugy gondolsz ram,mint aki ert is hozza de termeszetesen megprobalom beallitani,amint megtalalok midnent,amit emlitettel.
Öregem Ti miket tudtok . . . Durva! én számtech műszerész vagyok, tehát a nagyon alapokat vágom, de ez már Kínai
a cool and quiet technologia miatt visszaveszi a szorzót
ezzel semmi baj nics, ha terheled a procit akkor megy rendesen, de így üresjáratban nem melegszik annyira
a memória késleltetéseket szerintem tedd 2-3-3-6-ra, ez lehet kicsit szoros, az 1T maradhat
a HT-t vissza kell osztani, hogy magasabb órajelen szinkronba legyen a ramokkal ez amd-nél lényeges, de 1000 fölé ne kerüljön
a ramoknál az asszinkron beállítást célszerű választani
gyanus,h itt is ez lesz:) meg nem volt 2 magos prockom,erosen meglepodtem,h hirtelen leugrott felere az orajel
Nekem a gigabyte lapon van 1 energy saver és ha nincs terhelés alatt kikapcsol az 1ik. Mondjuk nekem intel van. De ezt gyorsan ki is iktattam
meg asszem kell hozzá amd driver is
dc optimizer c&q driver cpu driver ez a w7 miatt nem biztos hogy kell
hat nem egyszeru a helyzet. a proc amugy tuti jo,csak mocskosul ossze kell hangolni. letezik az,h neha kikapcsolja a zegyik magot?mert rendszeresen visszaesik 1000MHz-re a proc sebessege.
milyen lapban milyen ramokkal megy a procc?
no elkapkodtam, most folyamatosan ujraindulgat. be kell loni ezt rendesen. levettem a memoria orajelet 100MHz-re,most igy egyelore nem indul ujra.kesobb megjelentkezem
Szasztok! Este legyen mindenki ám! majd jövök és jót beszélgetünk! olvaslak Titeket, de mostanában nincs sok időm itt lenni, általában a kommentek elolvasása is a wc-n történik - no nem azért mert SZ@R a fórum
nincs nekem most arra pénzem sajnos .
Tudtam valaki meglátja és ha van akkor felajánlja de még 1x leszedni sincs kedvem
no ez mar az uj procrol megy.ami egyben bizonyitek arra,h faszan mukodik.a lab miatt ne kerj elnezest,a 90 fok helyett kb 75-ben allt,azert mondtamh, nem volt veszes.kicsit moddolni kellett a lapot hozza,de bent van. erdekes ez az asus,a huto kerete 478-as keret volt,ezert nem tudtam felfogatni a te hutodet.de aztan talaltam itthon egy felig halott masik 939-es lapot,arrol leszedtem,es igy mar eppen,de befert a te hutod is ilyen ez a barebone pc:) a win7 1 egesz erteket adott az elmenyindexhez. huzni nem fogom,mert sosem huztam semmit se.(max a nok agyat ) meg az a par mhz nem oszt, nemszoroz sztem.
kuldjel e-mailba egy szamlaszamot, es hetfore mar ott is lesz a penz a szamladon!
Még egy postásleső
Én meg a kocsiját

Tegnap megint rászedett egy lány és basssszus előnyére válik,de ő a 4 óra hosszát letudta kettőbe ruhavásárláskor.Erősen elgondolkodtató,ja és fele annyit költött egy ugyanolyan göncre.
nem kell egy garnitúra normális hátsó sárvédő?
Nekem is fotóztak de 1ből át is ment semmi Pestre küldés nem volt
De a sör pénzt az kivetted nem?
Haladok rendesen már csak a blokk hiányzik és a láncfeszítő meg 1 első fék cső és kész.
Fasza, örülök hogy sikerült a fiúknak tegnap elintézni.
A láb miatt bocsi az én hibám, hogy az eredeti csomagolása elkallódott, remélem működni fog.
Nálam egy Asrock dualsata2-es és egy Asus A8N SLI lapban ment, alapfeszen 240-es FSB-vel C&Q-val, e nélkül 260-ig ment némi plusz fesszel, de 250 felett már macerás volt belőni.
Hali