Még egy utolsó pihizés a meló elkezdése előtt...utána úgysem lesz időm rá. Haverom áthozta a box-át meg hozzá a kinect-et, úgyhogy most itt lesz 1 pár napig, az előtt fogok ugrálni!
Sziasztok sráácok! mizzujs? Felraktunk haverommal egy csomó katonás játszit, karácsony alkalmával végig fogom nyomni őket. Bad Company 2, Modern Warfare 1-2, Black Ops is persze.
Meséljetek valami jót. Amit Thomas linkelt opel corsa, nagyon bejövős, de persze nincs rá keret meg semmise, de jó. Majdnem olyan jó mint a jaszi és ábrus által linkelt kocsik
Annyi időm nincs hogy hobbiból szétszedjem. (van mit csinálnom)
Én elhiszem hogy a dobozba beletettétek, majd akkor kiveszem és szétszedem ha szükség lesz rá. (az meg remélem nem mostanában lesz)
Na, jobbra fordult otthon a helyzet?
Nah halliiii, Sziasztok Nah történt valami érdekes még nem voltam? Asszonykámnál voltam, így nem nagyon tudtam gépközelben lenni Srácok,valakinek nem kell valami alkatrész? Ha minden igaz, 25-én kocsival megyek aszódra, azt személyesen útba tudok ejteni vkit, ha éppen kell neki valami Nah ábrus, belenéztél a blokkba amit vittem? Kiváncsi vagyok ám rá
akkor ne,a legmagasabb elektornikai kepzettsegem,h ki tudok merni egy diodat,ki tudok cserelni egykondit, meg ossze tudok forrasztani 2 vezeteket:) meg kepes vagyok nemi utanajarassal elkesziteni egy ledes hatos vilagitast (egyszer mar osszeraktam egy biciklire )
aszittem egyszeru.pl belevilagit egy lezerrel az erzekelobe,v vmi uton modon,trukokkel atveri a sebessegmero erzekelojet.pl ettol lassabbnak latja az autot, terben mashova helyezi el az autot, esetleg az erzekelo szamara lathatatlanna teszi a kocsit.
Meséljetek valami jót. Amit Thomas linkelt opel corsa, nagyon bejövős, de persze nincs rá keret meg semmise, de jó. Majdnem olyan jó mint a jaszi és ábrus által linkelt kocsik
Én elhiszem hogy a dobozba beletettétek, majd akkor kiveszem és szétszedem ha szükség lesz rá. (az meg remélem nem mostanában lesz)
Na, jobbra fordult otthon a helyzet?
aszittem egyszeru.pl belevilagit egy lezerrel az erzekelobe,v vmi uton modon,trukokkel atveri a sebessegmero erzekelojet.pl ettol lassabbnak latja az autot, terben mashova helyezi el az autot, esetleg az erzekelo szamara lathatatlanna teszi a kocsit.