Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Qrvára nem örülök. (több mint 100e ment el nem egész két hét alatt)
Hát ezek a nők már csak ilyenek... majd holnapután meglátod, akkor örülni fogsz
Az asszony elbaszott egy rakás pénzt a karácsonyra hivatkozva.
Még egy utolsó pihizés a meló elkezdése előtt...utána úgysem lesz időm rá. Haverom áthozta a box-át meg hozzá a kinect-et, úgyhogy most itt lesz 1 pár napig, az előtt fogok ugrálni!
Konkréttabban
El, mert egyrészt folyamatosan esik az ára, másrészt gazdasági átszervezést hajtok végre.
a szeretet unnepen oldokolsz?:)
Bár a blokkját vinnék egyben.
Köszönöm! Monitor téma most akkor eltevős jövőre?
Megnézem.
Hát kéne egy kuplungkosár
Adogatok el alkatrészenként egy 250-es Fzr-t. (tényleg, neked nem kell hozzá valami?)
Légy szíves ne linkeld be többször...3x-4x már felraktad, köszönjük, ha valakinek kelleni fog megkeres...
Mivel töltöd az időd?
Sziasztok sráácok! mizzujs? Felraktunk haverommal egy csomó katonás játszit, karácsony alkalmával végig fogom nyomni őket. Bad Company 2, Modern Warfare 1-2, Black Ops is persze.

Meséljetek valami jót. Amit Thomas linkelt opel corsa, nagyon bejövős, de persze nincs rá keret meg semmise, de jó. Majdnem olyan jó mint a jaszi és ábrus által linkelt kocsik
Annyi időm nincs hogy hobbiból szétszedjem. (van mit csinálnom)
Én elhiszem hogy a dobozba beletettétek, majd akkor kiveszem és szétszedem ha szükség lesz rá. (az meg remélem nem mostanában lesz)
Na, jobbra fordult otthon a helyzet?
De meg ám Azt hittem már darabokban van
Lehet hogy meglep, de az a doboz még mindig ott van bontatlanul és érintetlenül ahová öregeddel letettétek. (bár egyszer már a macska ráfeküdt)
Nah halliiii, Sziasztok Nah történt valami érdekes még nem voltam? Asszonykámnál voltam, így nem nagyon tudtam gépközelben lenni Srácok,valakinek nem kell valami alkatrész? Ha minden igaz, 25-én kocsival megyek aszódra, azt személyesen útba tudok ejteni vkit, ha éppen kell neki valami Nah ábrus, belenéztél a blokkba amit vittem? Kiváncsi vagyok ám rá
akkor ne,a legmagasabb elektornikai kepzettsegem,h ki tudok merni egy diodat,ki tudok cserelni egykondit, meg ossze tudok forrasztani 2 vezeteket:) meg kepes vagyok nemi utanajarassal elkesziteni egy ledes hatos vilagitast (egyszer mar osszeraktam egy biciklire )
aszittem egyszeru.pl belevilagit egy lezerrel az erzekelobe,v vmi uton modon,trukokkel atveri a sebessegmero erzekelojet.pl ettol lassabbnak latja az autot, terben mashova helyezi el az autot, esetleg az erzekelo szamara lathatatlanna teszi a kocsit.
Dehogynem.