Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

oszinten szolva fogalmam sincs mit kene beallitani:)
ahogy latom a memo az 3.0-4-4-8 de hogy ez most mi?
lehetseges variaciok: cas latency(cl)-ez valoszinu a 3.0,de a tobbi?
tras,trp,trcd,trrd,trc,trfc,trwt? aztan ott van meg a ns-os marhasagok,meg vmi CMD-addr timing mode -ezsztem amit mondtal,h legyen 1T
van meg a burst length, meg a hardwarte memory hole, bank interleaving.
aztan meseltel vmi sync meg assyncrol. en csak a GFX clock modenal latok ilyet.
vagyok, várom a fejleményeket
csak közben frissítenem kell a tankos harcászati klienst is
kiderult, h milyen gepem van,es mindknei eltunt. tudom,h terminator a neve raadasul masodik generacios,de nem bant,esku
Pupu ne rongáld a maradék agyad ilyen baromságokkal!
Ádám hogyha hallgatod most a motoroshangot akkor mondd már meg légy szíves hogy most (kb 25 perce) miről beszélnek? )mert értelmes dolgot nem hallottam )
da,o az en kis aranyom
az nem baj ha alacsonyabb, nincs jelentősége, de magasabb nem lehet
ez a tied?
amugy itt beirod bal felso sarokba, h t2-ah1, es kivalasztod majd a winxp-t,akkor kidobja a manualt,es ott latod pontosan milyen bisom van
Ja és 2l szószba 1 evőkanál tömény paprikaolaj van
Az átlag 3 falat és vége
3 perctől érdekes
na ez mar jobba nhasonlit ra
mpxd42f-d8kt4b pnas
a bios nem ilyen,nem sok koze van,hacsak nem az,h a hatter szine megegyezik,de megtalaltam a HT-t! max 1GHz adhato meg neki
Elbasztam ezen van a lényeg felelősség nyilatkozatot kell aláírni.
http://youtu.be/isg4-NxUtAg
4000 emberből 64+1nek sikerült megennie ezt a szendvicset.
A cél megenni és 5 percig kibírni. Ez a szósz 2000x erősebb a jalapeno paprikánál. Most néztem a spektrumon.
http://youtu.be/mYcoP_A3FVw
nos 2 1Gb os szep kek ram.
viccet felreteve,kingmax ddr400-asok.mindjart lesek pontosabb adatokat is,csak le kell hajolni hozza.kozbe atkoltoztem laptopra,igy online tudjuk hackelni a gepet:D
az alaplap meg jol latod,valoban A8r4T. ez egy speci barebone PC alaplapja RCA sztereo tv-outtal,fm radioval,dvi,d-sub kimenettel antenna bemenettel,meg meg a tokom tudja mivel...
elmentem cigizni, mert kikészít ez a sok informatikus
HTT?
High Tech Turbo?
ha van normal, vagy auto az is jó, mivel nem tuningolsz, de ehhez a ramokat is ismerni kellene, hogy mennyi kell a normál működésükhöz
milyen órajelű ramok vannak a gépben?
Az alaplap A8R 4T?
A HT alatt a HTT speed-et értem
VAló világ a Szandika a szilikonos picsa Alekosz meg 1 nagy faszosz
meg valami. a BIOS nem engedi a ramok feszkojat 2.6-nal lejjebb.egyszeruen ilyen a bios.ez gondot jelenthet? (valasztasi lehetoseg: 2.6 , .7 ,.8)
ki az a szandi?meg a alekosz?
Alekosz meghegesztette Szandikát . . . .