Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Feladó:
Taha Mashhour taha.mashhour@telecomegypt.com.eg
Címjegyzékbe vele!
Címzett:
Másolatot kap:
Tárgy: End of year winner
Érkezett:
2010.12.19 23:31

Ennek célja, hogy tájékoztassa arról, hogy Ön nyert 500,000.00 USD és két (2)

Dell laptop a Microsoft online promóció. Ön tehát

tanácsadás Kapcsolatfelvétel úr Derek Nelson derek.nelson101 @ gmail.com a

a következő információkat.

1. Teljes neve:
2. Teljes cím:
3. Állami:
4. Foglalkozás:
5. Életkor:
6. Szex:
7. Ország:
8. Tel száma:

Üdvözlettel,
Taha Mashhour
Hogy én milyen szerencsés vagyok!
Jó éjt srácok.
épp ez az ,hogy a bios is 16nak látja az elég amatőr lett volna tőlem,hogy lelimitálom,úgy ,hogy észre se veszem Várd ki, majd nyáron visznek vissza ha sok lesz a vihar
erdekes.ha nem tudnam,h ebben a helyzetben lehetetlen,azt mondanam, capslimitelted . win ismeri fel 16 gigasnak,v mar a bios is?ilyen hibaval meg nem talalkoztam.elektronikam sajna nincs,meg regen a maxtoret gyujtottuk,de rauntunk.mar egy fel eve varunk egy regebbi 160-as elektronikara, adatmentes miatt,de meg azt a tipust nem talaltunk.es persze iylet nem akarnak garba visszahozni
holnap folyt kov,ma mar csicsi,vege a 9. kapunak
Hehe, ismerős sorok Amúgy, érdekes, van egy 120as samum, a régi szériás, és érdekes módon semmi baja. kopp-kopp-kopp a samum az tudod mennyin ment? 54fokon Pedig azt a ház hűtése megoldott, és ilyen környezetben nem megy 30fok főlé a WD. Jah, amúgy szerinted, mitől lehet ,hogy a 160-as maxtorom, DiamondMax 10, eltünt egy nulla? Szóval 16GB-os lett. Havernak akartam odaadni, mire leértem vele, 5km-terrel arrébb, eltűnt a nulla... pedig nem mentem gyorsan Nincs valami felesleges elektronikád rá? Mert sztem az a gondja. Persze nem freeééé
mi mar tobb szaz samsungot adtunk el.jonnek vissza persze,de meg tureshataron belul van.a maxtorok zajosak,csapagyasok,badsectoros,fejhibasok,stb.a samsung szeret melegedni,meg a badsectort.de vettunk mar vissza 1 hetes WD-t is.az en 160-as samsungom meg mar 5 eve teljesit.a te WD-det meg a samusngot nem hasonlitanam ossze,nem is egy arkategoria:)de a klasszisokkal jobb minoseget meg is kell fizetni. mercit nem veszel trabant aron:)
az 500as se a legjobb. Figyi. első samu vinyom 300as volt. ami azóta öcsém gépébe van. DE már ez is a 3. ami visszajött a gariból, igaz, a mikor másodszorra vittem vissza már nem ment egyszerűen a gari érvényesítése. De ez lényegtelen. Ennek ellenére az én gépembe 500asat vettem,sata2-est. Egy ideig nem is volt gond vele. De kezdődött a szokásos. gari vissza, csere, oké. ÉÉÉsss megint megadta magát, vissza gariba cseréltettem, és beszámoltattam a mostaniba. Ez egy WD black caviar. mérföldekkel jobb. 30fok fölé nem megy,halkabb ami igaz,nem számít nagyon, jah és dupla olyan gyors,dupla Cache! Igaz, rá kellett fizetnem 5rongyot kb. de megérte, deka baja nincs 200%-osan meg vagyok vele elégedve!
Mentem szunyálni, mert holnap hoosszú útra indulok.
a samsung nem rossz winyo,csak a 750es volt szar.ha en belso winyot vennek,akkor WD v seagate.
Jó helyről vásárolok. (máshonnan nem is szoktam)
Én 1T-st gondoltam.
Seagate és IBM van most benne, 8 éve teszik a dolgukat. (eddig csak a Maxtort kerültem)
tegnap raktam ossze egy szervert. 5db 2Tb-os WD winyoval

ma meg egy szar jatekgepet.a win7 a winyot ertekelte legrosszabbnak 6.9-re a max 7.9-bol. a tobbi 7.4, 7.6 volt...
a 750-es ritka rossz szeria:)jot meg nem hallottam rola. mondtak,h vmi nem jott ossze a lemezek szamaval es surusegevel kapcsolatban,de mar nem emlexem pontosan.annal sokkal jobb valasztas az 500-as v a teras
Egyre kérlek, ne samsungot... asszonykámnak lett most szar a samu vinyoja. 750Gb-os.
akkr nagy valoszinuseggel sata2-eset fogsz venni,most azok mennek.a sata1-est mar nem kapni, a 3-ast meg meg nem nagyon.nezdd meg alaposan,nehogy megszivd:)
Nem is jó az alaplapod, nincs benne proci.
Még egyik sem, csak venni akarok egy vinyót.
Feri leírt
kicsit homályosan képeztél, nem látom.
Hát rendesen nem. Talán mondhatom úgy,hogy legalább egy hónapig nem lesz gond
Hoppá.
Igen? És megmutatnád melyik az? link
3900ft/kg. Kisebb guriga 3 kg
képzeld Sanyi elhagyott mindenét
forgalmik, iratok, kártyák