ha nincs sata portod,akkor venni kell bele egy pci bovitokartyat. valoszinu raideset talalsz csak.nem kell fosni,az jo,parezerbol megvan.aztan mar csak egy satakabel kell+ egy sata tapatalakito. ami fontos, h figyelni kell,h a winyod sata I v II,mert nem mindig kompatibilisek.pl elofordul,h sata I-es kartya nem ismeri fel a II-es HDD-t, v csak egyszeruen nem bootol rola. ja es mar megjelent a sata III is,csakhogy bonyolitsam a helyzetet
Bakker én karácsonyra ígértem. Huh addig már nem ér oda. De 2 ünnep között megyünk anyáékhoz, viszek ubit, mert az van itthon. 10 körül indulnak, addig nem kell menni. D ubit viszek. Feri szarabbul járt, neki krumplit ígértem. Bocsi mindenkitől.
Természetesen igazi mézre gondolok. Eddig (boltban) 1800Ft volt kilója de ritkán van. (250g-os üveges 715Ft, 470g-os üveges 850 Ft ugyanaz a méz ugyanattól a Magyar gyártótól )
azt tudom,de annak nem tudom az arat:) azert irtam,h viszonyitaskepp,mert aki akacmezet arul,az viragot is.es ahhoz az arhoz viszonyitani lehet,h menyni az akacmez. amugy engem is erdekel,mert mezbol sosem eleg.volt egy,aki 1200-ert hozta az akacmezet,isteni finom volt,nem cukros,de sajna mar nem foglalkozik vele,most felhajtottam 2-t,de ezek meg teszteles alatt vannak.szooval ha van jol bevalt neked,akkor az lehet engem is erdekel.
Van rajta sata csatlakozó, mármint alaplapon.
Ilyen szakszavak:
Csináltunk tört szervert.
Most nyolcadikos.
zsolti(senki)
valaki(valaki)
Végül is virág az is.