Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mert még nem hívtam fel, mivel a táppénz miatt qrvára el leszek csórósodva.
szerintem amit kapok januárba táppénzt örülhetek ha elég lesz a hiteltörlesztésre, meg a rezsire
minden nap......
Yamaha Fz 750-hez való félidom eladó. Nagyon szép állapotban, fehér színben. Nem hiszem hogy újra kell festeni. Én feltenném így ebben az állapotban. Hívj, megegyezünk! Érd: 20/227-0655
Ezeket én is ismerem
De most télleg Kortárs a csávó, helyi, az autót gyakran láttam a városban, sőt az itteni Opel kereskedésből vette
Abszolút tuti előélet. Egyébként egy hülye millercsávó, autót 1 évnél tovább nem tart azóta se.

Ui: aki a mi suzukinkat megveszi, nem tom, elhiszi-e? Vidéki nemdohányzó orvosnő használta, végig garázsban tartott, 8 éves, 70 ekm, csak második autónak, városban használt. (pedig minden szava igaz)
Szasztok én már le is tudtam az ajándékozást
mé a motorom is annyi volt
Nomen Est Omen.
Jó étvágyat !
nem magamnak.
Most mennem kell év végi Lindés ebédre. Majd jövök.
Próbáld ki a Csíziót.
"első gazdás, akit ismertem is"
Gondolom öreg nyugdíjas nemdohányzó doktornő aki végig garázsban tartotta mert nem merte vezetni és eladás előtt előrepörgették a számlálót 40ezerre mert azt a 15 km-t senki sem hitte volna el amivel anno a szalonból hazahozták neki. (még valaki feltételezte volna hogy piszkálva van az óra )
ezen van egy kicsi marvanylap is. igy amig sajtot olvasztasz,megsuthetsz mellette egy halat,v husszeletet.es baromi olcso volt
Olyan fondü izét én is kaptam pár éve (imádom a sajtot minden formában) Hasznos, mert benti grillezni is lehet vele.
PONT ilyenem volt, csak pirosabb. Piros(ka) Tominak PONT jó lett volna Télleg 5 literrel elment, de nem volt egy dragster. A turbó rajta kb olyan 7-8 cm külső átmérő (soft turbósnak hítták)
Én szerettem, de az enyém 2 éves volt, 40 ekm-el, első gazdás, akit ismertem is. Az autónak soha nem volt baja, csak egyszer tolattam szét vele 1 vasoszlopot (hátsó ajtó csere)
en vettem neki egy speci fondu keszletet,meg egy vilagitos sminktukrot. a fondu keszletert a segget verte a foldhoz,mar evek ota vagyik ra:)
Kombi. Befér hátra egy mosógép. Sok van belőle és értéktelen, ezért nem is igen lopják. (ha meg mégis, akkor veszel egy másikat mert ebbe már úgyis tankolni kellet volna)
Alkatrészt meg minden sarki kukában lehet hozzá túrni. Az Isuzu motor (az 82Le) nagyon jó, bár ha bele kell nyúlni akkor viszont elég drágák a belevalók, az opel motor nem annyira jó, de azért még épp elég jó. Az 1,7 szívődé (60Le)is jó, ha még a távlati terveidben sem szerepel egy előzés az IFA szippantónál (Vmax=60km/h) dinamikusabb járművekkel szemben, a DTL (68Le)verziók (alacsony töltőnyomású turbófeltöltés) már a tűrhető kategóriába esnek. (ezzel már a kamionok előzése is megkísérelhető egy 1-1,5 km hosszú belátható forgalommentes útszakasz esetén)
Fenntartásaid vannak a Fábiával?
aham...
Ezt persze idáig szigorúan csak a válság idejére süllyednék.
oke,akkor is jo lesz,nem surgos,mert sajat celra lesz:) koszi szepen! meg jobbulast
Dieselbe válságautónak ennél jobbat nemigen tudok. (na jó, magamnak tudnák )