Komoly irodalma van, érdekes és bonyolult technológia. Én majd 3 éve foglalkozom vele. Elmeséljem dióhéjban?
A működés megértéséhez elég magas szintű elektronikai képzettségre van szükség.
dragabb majdnem, mint az autom,ellopnak miatta viccet felreteve,mostansag nem tudnam ezt megengedni magamnak. igazabol a mukodesi elve erdekel,h megis mi modon tudja az osszes tipusu radart blokkolni.utana lehet ennek valahol olvasni?
Blokkoló, és véletlenül ebben (is) szakértő vagyok
Előjelző nem ér semmit, a mérés ideje 0.2 mp.
Egy autó komplett védelme 200nál kezd, ami olcsóbb, az gagyi, de vigyázni, mert drágább gagyi is van.
Ha érdekel, írj, derék számú autót vettem már szárnyaim alá
abrus kepzeld,vettem egy monitort:) anyameknak kellett egy olcso TFT.mit ad isten,volt egy aligakarokbekapcsolni daewoo lm1710 v mi. kicsereltuk a kondikat,es most faszantosan mukodik.kemeny 10.600Ft volt:)
most ezek blokkolok,v elorejelzok?mert rohadt mod nem mind1:)
az elorejelzokben nem bizom,mire jelez,mar reg keso. meg nem is mindig jeleznek,ill sok a teves jelzes.blokkolokrol meselhetne vki,h mikent,mi modon mukodnek,mennyiert erdemes venni.
Ez folyik most mindenhonnan. Nem fog megállni a vád, jelen pill. 3 jó ügyvéd is dolgozik az ügyön, csak ez nem ment a TVben (van némi belső infóm is).
Én pl. örülök a hisztériának, legalább most majd nem vesz minden barom olcsó kínai blokkolót az autójára, én meg nyugodtan mászkálhatok
A működés megértéséhez elég magas szintű elektronikai képzettségre van szükség.
Előjelző nem ér semmit, a mérés ideje 0.2 mp.
Egy autó komplett védelme 200nál kezd, ami olcsóbb, az gagyi, de vigyázni, mert drágább gagyi is van.
Ha érdekel, írj, derék számú autót vettem már szárnyaim alá
az elorejelzokben nem bizom,mire jelez,mar reg keso. meg nem is mindig jeleznek,ill sok a teves jelzes.blokkolokrol meselhetne vki,h mikent,mi modon mukodnek,mennyiert erdemes venni.
Én pl. örülök a hisztériának, legalább most majd nem vesz minden barom olcsó kínai blokkolót az autójára, én meg nyugodtan mászkálhatok
?
-Ki az a hülye aki megkeresi!?
4000 svejci frankért az enyémet is bárki viheti