A Tiéd szerintem még nem OBD2-es. Lehet amúgyse sokat tudnál meg belőle. Lehet annyit ad vissza, hogy valami rossz.
Üvazee. Tényleg? Nemáá! Besza-Behu!
Ami érdekes, hogy nekem ezeket a hibajelenségeket nem produkálta, mikor benne volt az etanol átalakító. (csak a hidegindítási gondok miatt lett kiszedve) Előtte csinálta, bekerült elmúlt. iszedtem, most megint szarakodik. Az etanol átalakító csak az injektor nyitási idejét szabályozza, így most vagy keveset, vagy sokat kap. Már 2 alkalommal olvastunk ki (nekem 1 e Ft-ért olvasták ki) hibakódot, ami mindkét alkalommal az egyes henger szegény keverékét adta vissza. úgy vélem, hogy valami miatt kevés kaját kap a kocsi.
Namost
A lambdaszonda ugye a kipufogógáz összetétel alapján visszajelez a motorelektronikának, ami pedig módosít a paramétereken. Ha kevesebb levegő kerül be (pl a folytószelep elkoszosodása, vagy pl. a map szenzor hibáa/koszosodása miatt) akkor visszavesz a benzinből az elektronika a lambda szonda jelei alapján.
Szerintem valami ilyesmi gond lesz. Bízom benne, hogy megoldódott ezzel a kis mai szervízzel.
Egyébként én nem fogok rákölteni százezreket. Én az vagyok aki kiszáll belőle, és lép a másikba. Ez van.
Egyébiránt nem olyan jelenséget produkál a kocsi amivel ne lehetne közlekedni. Viszonylag "apró" bár idegesítő hiba, mert természetesen a kocsi olyankor nem húz amikor kellene. Murphy !
volt ilyen is.a mondeonk akadozott,nem huzott,fulladt,es nem porgott ki.azt mondtat a szakszervizben,h megcsinaljak, kb 150-200E Ft.pislogtunk.konkretan fogalmuk sem volt,h mi a baja,de ebbe biztos belefer.kiolvastattuk a hibat,elvittuk az eredmenyeket egy masik szerelohoz,ranezett,azt mondta gazolajszuro hiba.vettunk 4500Ft-ert egy ilyen szurot,kicsereltuk,es mukodik faszan.a pofam leszakadt a szakszerviz "szaktudasatol"
90 e Ft ? Annyiból fel is újítják full, nem csak szelepet políroznak.
Holnap még a lököst is meg kell igazítani. Kinga fennakasztotta egy járda patkáján.
Én azon filózon, hogy a 70-es években készült Tron-t megnézem.
Üvazee. Tényleg? Nemáá! Besza-Behu!
Namost
A lambdaszonda ugye a kipufogógáz összetétel alapján visszajelez a motorelektronikának, ami pedig módosít a paramétereken. Ha kevesebb levegő kerül be (pl a folytószelep elkoszosodása, vagy pl. a map szenzor hibáa/koszosodása miatt) akkor visszavesz a benzinből az elektronika a lambda szonda jelei alapján.
Szerintem valami ilyesmi gond lesz. Bízom benne, hogy megoldódott ezzel a kis mai szervízzel.
Egyébként én nem fogok rákölteni százezreket. Én az vagyok aki kiszáll belőle, és lép a másikba.
Egyébiránt nem olyan jelenséget produkál a kocsi amivel ne lehetne közlekedni. Viszonylag "apró" bár idegesítő hiba, mert természetesen a kocsi olyankor nem húz amikor kellene. Murphy !
Holnap még a lököst is meg kell igazítani. Kinga fennakasztotta egy járda patkáján.